Ο δήμος Σαλαμίνας μαζεύει τρόφιμα για την Κεφαλονιά

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας με τον Σύλλογο Γονέων – Φίλων Α.με.Α Σαλαμίνας και τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Σαλαμίνας & Ν.Π.Δ.Δ, κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμο Κεφαλονιάς πληροφορήθηκαν την σοβαρή έλλειψη που υπάρχει σε νερό, χυμούς, τυποποιημένα τρόφιμα και γάλα. Αποφάσισαν λοιπόν να ορίσουν τις ημέρες Δευτέρα 10, Τρίτη 11 και Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 ως ημέρες συγκέντρωσης των ανωτέρω αγαθών στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, με σκοπό την αποστολή τους στους πληγέντες, από τους συνεχόμενους καταστροφικούς

σεισμούς, κατοίκους του νησιού.

Τα αγαθά θα παραλαμβάνονται από μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων και εκπρόσωπο του Δήμου στην αίθουσα «Δ. Μπόγρης» του Δημαρχείου Σαλαμίνας. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν άμεσα στην Κεφαλονιά έτσι ώστε να παραληφθούν και διανεμηθούν από τα αρμόδιους φορείας της τοπικής κοινωνίας στους πληγέντες κατοίκους.

Είναι αυτονόητο πως η κατά το δυνατό συνδρομή όλων μας (πολιτών, Συλλόγων, Φορέων και καταστημάτων), μετά το καταστροφικό πλήγμα που δέχθηκαν οι συνάνθρωποί μας, κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα