Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη δεν αποκλείει την πιθανότητα δολοφονίας

Ακόμα και το ενδεχόμενο δολοφονίας αφήνει ανοικτό στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική πρωινή εκπομπή είπε μια από τις πιθανές εκδοχές είναι η αυτοκτονία, όμως δεν μπορούν να αποκλειστούν και άλλα ενδεχόμενα.

Ο δικηγόρος Δ. Μπούκας, μίλησε στον Ant1 και είπε ότι περιμένει από την αστυνομία το αποδεικτικό υλικό για την υπόθεση, το οποίο, σύμφωνα με την εκτίμησή του θα είναι πιο αναλυτικό, ενώ η οικόγενεια αναμένει και τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Το

πρώτο συμπέρασμα από την νεκροψία-νεκροτομή δείχνει ότι πιθανότατα πρόκειται για αυτοχειρία, ωστόσο η αστυνομία εξετάζει το θέμα της τομής που βρέθηκε να υπάρχει στο δεξιό χέρι του Γιακουμάκη, από τη φορά της οποίας αλλά και από άλλα στοιχεία, μπορεί να προκύψουν νέα στοιχεία για το εάν ήταν αυτοχειρία ή υπάρχει πιθανότητα δολοφονίας.

Θα πρέπει να σημεωθεί ότι η έρευνα που έγινε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Γαλακτομική κατέληξε σε ένα πόρισμα το οποίο περιγράφει τις σκληρές το λιγότερο καταστάσεις που υπήρχαν μέσα στη Σχολή, χωρίς να επεμβαίνει κανένας για να τις σταματήσει.

Ενδεικτικό μάλιστα είναι απόσπασμα του φύλακα της σχολής, που γράφει στις 8 Μαρτίου 2014 στο βιβλίο ότι ενώ ο Βαγγέλης έλειπε στην Κρήτη για την Καθαρά Δευτέρα, συμφοιτητές του έσπασαν το κρεβάτι του.

Πηγή: news247

Keywords
Τυχαία Θέματα