Ο Άμλετ, το πάρτυ του, μια ορχήστρα και η οδός Κιάφας.....

Από την Ηρώ Μητρούτσικου

H οδός Κιάφας είναι ένας μικρός διαγώνιος πεζόδρομος, μερικών μέτρων, ανάμεσα στην Ακαδημίας και στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, ακριβώς απέναντι από την ομώνυμη εκκλησία.

Κάποτε ήταν δρόμος των γραμμάτων με ένα μοναδικό μπαρ. Αυτό το πρώτο μπαρ λεγόταν Τσιν-Τσιν και κάποια στιγμή έκλεισε. Αργότερα, λίγο πιο πέρα άνοιξε η Cafeina και παρέμενε να είναι το μοναδικό bar και cafe του αυτού του δρομίσκου.

Πριν τρία χρόνια η Cafeina άλλαξε διεύθυνση.O νέος ιδιοκτήτης της, χρόνια γνωστός για τις

υπέροχες μουσικές επιλογές του στο παλιό Γκαζάκι, του έδωσε το όνομα του πρώτου μπαρ του δρόμου: Τσιν-Τσιν και έφτιαξε το μαγαζί με vintage έπιπλα, όπως συχνά και οι μουσικές του!

Τα τελευταία χρόνια το ήσυχο, αυτό, δρομάκι άλλαξε φυσιογνωμία. Γέμισε όμορφα μπαρ και το βράδυ ο κόσμος απολαμβάνει τα κοκτέιλ του στα γωνιακά: Jarmusch και Komma, στο παρακείμενο Boox, στο δίπορτο La Rabla (με έξοδο και στην Ακαδημίας) και στο χορευτικό Τσιν-Τσιν!

Σε αυτό το τελευταίο και πιο παλιό μπαρ του μικροσκοπικού πεζόδρομου, την Κυριακή 29/9 θα συμβεί κάτι πολύ όμορφο.

Η “Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων”ετοιμάζει ένα πάρτυ με έναν πολύ ενδιαφέροντα σκοπό!

Η “Little Things Orchestra” είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δημιουργήθηκε από τον Χρήστο Θεοδωρίδη, την Ξένια Θεμελή και τον Σταύρο Σβήγκo και εμφανίστηκε για πρώτη φορά το Μάιο του 2009 με το «Ως το τέλος» στα πλαίσια του Βob Τheatre Festival. Δεύτερη παραγωγή της ομάδας ήταν το το 2011 με το «Έσπασε» του Στέλιου Ι. Χατζηαδαμίδη, -βραβείο συγγραφής Εθνικού Θεάτρου-, το οποίο παρουσιάστηκε σε συμπαραγωγή με το θέατρο Σημείο. Το 2012 και 2013 η “Ορχήστρα” παρουσίασε τη σκηνική σύνθεση «Παρθενώνας» με αφορμή το έργο του Χρήστου Χρυσόπουλου "Ο βομβιστής του Παρθενώνα”.

Η “Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων” προγραμματίζει να ανεβάσει τον «'Αμλετ» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, σε νέα ελληνική μετάφραση, τον Φεβρουάριο του 2014.

Για να το καταφέρει αυτό, ζητά την στήριξή μας, στο πάρτυ που διοργανώνει αυτήν την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου. Μεγάλο ποσοστό των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν για την πραγματοποίηση της παράστασης.
Έτσι, χωρίς είσοδο, χωρίς έξτρα οικονομική επιβάρυνση, με πολλές ωραίες μουσικές ή αλλιώς όπως λέμε: Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΛΑ, ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΜΑΚΡΙΑ!
Η συμμετοχή και η θετική σας ενέργεια είναι καθοριστική.
Η “Ορχήστρα” καθώς και όλοι οι συντελεστές της παράστασης μας περιμένουν στο:

“Τσιν Τσιν”,

Κιάφας 6 & Ακαδημίας 76, (metro Πανεπιστήμιο)

Τηλ.: 210-3841460 Εξάρχεια.

https://www.facebook.com/events/432169103560111/

https://www.facebook.com/OrchestraTwnMikrwnPragmatwnLittleThingsOrchestra

Keywords
Αναζητήσεις
αμλετ μπαρ, οδος κιαφας
Τυχαία Θέματα