Ο αληθινός Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Το ήθος του Δημήτρη Σαλπιγγίδη είναι γνωστό σε όλους όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται να επανέλθουμε. Γι αυτό άλλωστε και τον πέρασα… πριονοκορδέλα όταν υποστήριξε ότι δεν μούντζωσε τον επόπτη στο ματς με τον Πλατανιά.

Γιατί εμφανίστηκε ένας Σαλπιγγίδης έξω από τα.. νερά του! Ο αληθινός Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν αυτός που είδαμε να μιλά στο συνάδελφο Κωστή Μπότσαρη της Nova αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Ήταν αυτός που τα είπε έξω από τα δόντια, με

απόλυτα ήρεμο τρόπο και με πλήρη συνείδηση των λεγομένων του. Αυτός που αναφέρθηκε στην ανύπαρκτη ποδοσφαιρική μας παιδεία.

Αυτός που μίλησε για «ζούγκλα», για «αμερικάνικη περιπέτεια», για «απειλές» και για την περίπτωση «να πεταχτεί κάποιος και να σε σκοτώσει!».

Αυτός που έστειλε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως «αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα βρει το δρόμο του, διότι δε βοηθά κανένα ποδοσφαιριστή να του σπάνε το αυτοκίνητο, όπως του Αθανασιάδη, να πετάνε κέρματα στο κεφάλι του Γλύκου, ή του Αποστολόπουλου να του σπάνε τον καθρέφτη».

Αυτός που ζήτησε «ηρεμία, ενότητα και στήριξη στην ομάδα γιατί δεν μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να χτιστεί ένας πύργος, θα έχει χάρτινα πόδια».

Αυτός που δεν φοβάται να κάνει αυτοκριτική λέγοντας ότι: «Έχουμε το μερίδιο της ευθύνης γιατί εμείς παίζουμε από το πρώτο ως το 90ό λεπτό, έχουμε την άμεση ευθύνη και έχουμε όλους γύρω από την ομάδα να μας βοηθούν. Όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους».

Αυτός που δεν δίστασε να πει ότι ο Ατρόμητος έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στα πλέη-οφ και που κλείνοντας την τοποθέτησή του μας άφησε… ξερούς λέγοντας: «Εγώ δεν αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση, αλλά ανακούφιση (!) κι αυτό πιστεύω ότι επικρατεί και στα περισσότερα παιδιά στα αποδυτήρια. Αυτό αισθάνομαι, ανακούφιση, αυτή είναι η γλώσσα της αλήθειας και πρέπει να την πω».

Αυτός, ναι, ήταν ο αληθινός Δημήτρης Σαλπιγγίδης!!!

πηγή: Δημήτρης Παπανικολάου (pamesports.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα