Ο Α. Βασιλόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας με το ΣΥΡΙΖΑ

Συνέλευση της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στο Π.Π.Ι.Ε.Δ με θέμα τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές πραγματοποιήθηκε μέσα στην εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε να προταθεί ως επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών» και υποψήφιος δήμαρχος της πόλης ο φιλόλογος Άρης

Βασιλόπουλος.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της συντονιστικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φιλαδέλφειας:

-Εγκρίθηκε η πρόταση της ομάδας εργασίας αυτοδιοίκησης για το πλαίσιο αρχών του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο και θα αποτελέσει τη βάση στην οποία θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

-Επαναβεβαιώθηκε η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην παράταξη Δύναμη Πολιτών, στην ανασυγκρότηση και διεύρυνση της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις το προσεχές διάστημα. Γι” αυτό το λόγο ορίστηκε 5μελής επιτροπή, εξουσιοδοτημένη να προχωρήσει στις απαραίτητες συναντήσεις με πρόσωπα, συλλογικότητες και φορείς της περιοχής με στόχο τη διεύρυνση της παράταξης και τη διοργάνωση συνέλευσης της Δύναμης Πολιτών στις επόμενες 20 μέρες.

-Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας προς την κοινωνία και την παράταξη είναι να τεθεί επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών στις προσεχείς εκλογές ο φιλόλογος Άρης Βασιλόπουλος (master of education).

Keywords
Τυχαία Θέματα