Ντόρα Μακρυγιάννη: Η ηθοποιός για τη… σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Ντόρα Μακρυγιάννη: Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (06/2) η γνωστή ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη. Η ηθοποιός μάλιστα απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Η εντυπωσιακή ηθοποιός, την οποία παρακολουθούμε μέσα από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», μίλησε μεταξύ άλλων και για τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο, διαψεύδοντάς τις.

«Γελάω με αυτά που γράφουν. Γιατί ειδικά όταν δεν υπάρχει τίποτα, λέω ‘’πώς

τα σκαρφίστηκαν;’’. Όταν διάβασα για τον Οικονομόπουλο παραξενεύτηκα. Γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον γνώρισα για τρία λεπτά που πήγα στο καμαρίνι. Βγάλαμε μια φωτογραφία και αυτό ήταν. Φαντάσου πως δεν έχω χρόνο και δεν πηγαίνω στα μπουζούκια. Ήταν μία από τις φορές που πήγα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μακρυγιάννη με τον παρουσιαστή να κάνει χιούμορ λέγοντας :«Απαγορεύεται να βγάζει φωτογραφίες με τον Οικονομόπουλο και να ακούς Οικονομόπουλο».

Ντόρα Μακρυγιάννη: Ολόκληρη η συνέντευξη της ηθοποιούΝτόρα Μακρυγιάννη: Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Τελειώνοντας το σχολείο, σπούδασε οικονομικά και ασφαλιστική, ενώ μετά το τέλος των σπουδών της, ξεκίνησε να εργάζεται στο ασφαλιστικό γραφείο του πατέρα της. Παράλληλα με τη δουλειά της, ήταν μέλος σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, που ήταν και η πρώτη επαφή της με την υποκριτική. Μετά από την συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση ως ηθοποιός, αποφάσισε πως θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική.

Σε ηλικία 24 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, δίνοντας εξετάσεις σε διάφορες σχολές θεάτρου. Τελικά έγινε δεκτή από το Εθνικό Θέατρο ξεκινώντας τις σπουδές της ως ηθοποιός, όπου και αποφοίτησε το καλοκαίρι του 2018. Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης που συμμετείχε πριν το τέλος των σπουδών της, ένα στέλεχος του ANT1 της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του σταθμού Γυναίκα Χωρίς Όνομα, κάνοντας το ντεμπούτο της ως ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα