Ντόρα Μπακογιάννη – εγγόνια: Υπερήφανη γιαγιά, πόσταρε την πιο όμορφη φωτογραφία

Ντόρα Μπακογιάννη – εγγόνια: Η Ντόρα Μπακογιάννη, δεν είναι μόνο μια ισχυρή πολιτικός. Είναι μητέρα αλλά κυρίως… χαζογιαγιά. Υπερήφανη γιαγιά έξι εγγονιών, από τα δύο της παιδιά, την Αλεξία και των Κώστα Μπακογιάννη. Η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνεντεύξεις της αναφέρεται πολλές φορές στα εγγόνια της, τα οποία λατρεύει και συχνά κρατά η

ίδια στο σπίτι της, είτε στην Αθήνα, είτε στα Χανιά. Πολλές φορές μάλιστα ο φακός έχει πετύχει την γιαγιά με τα εγγόνια στις εξόδους τους, ενώ μαζί με κάποια από τα παιδάκια πήγε να ψηφίσει στις πρόσφατες εκλογές, χαρίζοντας μοναδικά στιγμιότυπα αλλά και μια ιδιαίτερα εύθυμη νότα στη διαδικασία. «Ποιον να ψηφίσω από εδώ;» τα ρώτησε δείχνοντας το ψηφοδέλτιο. Τα παιδιά κοίταξαν τα ονόματα και ο εγγονός της βρήκε εκείνο της γιαγιάς του και της το έδειξε πανηγυρίζοντας «Το βρήκα!».

Τα έξι από τα επτά εγγόνια της κυρίας Μπακογιάννη φαίνεται ότι μαζεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες στα Χανιά και φυσικά η γιαγιά τους τα απαθανάτισε όλα μαζί και με περηφάνια τα πόσταρε στο Instagram. Από αριστερά προς τα δεξιά είναι ο Στάθης, ο μικρότερος γιος της Αλεξίας, έπειτα τα δίδυμα Ντόρα και Γιώργος και τέλος τα τρία παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη, η Δανάη, ο Δήμος και ο Παύλος. Η Δανάη και ο Παύλος είναι τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο με την Κάλλια Καμπουρίδου και ο μικρός Δήμος είναι ο καρπός του έρωτά του με την Σία Κοσιώνη.

Η χαριτωμένη στιγμή στις εκλογές: Η Ντόρα και το… Ντοράκι
Keywords
Τυχαία Θέματα