Ντιέγκο Λόπεθ: «Καλύτερος του Μπαλοτέλι ο Τόρες»

Ο Γκαλιάνι έκανε το colpo grosso και έφερε στο «Σαν Σίρο» τον τερματοφύλακα που ήταν βασικός με Μουρίνιο και Αντσελότι στην Ρεάλ Μαδρίτης και ο 32χρονος μίλησε στο Milan Channel.

«Ημουν πολύ χαρούμενος που απέκρουσα το πέναλτι, ειδικά για τη νίκη της ομάδας. Ηταν σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στην Μίλαν και την Ρεάλ. Και οι δύο είναι μεγάλες ομάδες, έχουν εκπληκτική οργάνωση και υποδομή, όπως το γήπεδο,

τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις.

Προσαρμόζομαι καλά. Αρχίζω να γνωρίζω την πόλη και τους συμπαίκτες μου, ελπίζω να είναι όλα καλά στο μέλλον και να συνεχίσω έτσι. Νιώθω καλά με την άμυνά μας. Εκτός από την ατομική ικανότητα, η άμυνα πρέπει να παίζεται απ’ όλη την ομάδα. Οι 11 παίκτες πρέπει πάντα να αμύνονται και να επιτίθενται».

Ο διεθνής πορτιέρε μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ροσονέρι, τον συμπατριώτη του, Φερνάντο Τόρες.

«Ο Τόρες είναι μία πολύ σημαντική μεταγραφή για την Μίλαν, ο Φερνάντο έκανε πάντα καταπληκτικά πράγματα. Μπορεί να πετύχει πολλά γκολ, είναι ένας γρήγορος επιθετικός και θα είναι πολύ σημαντικό για μας. Θα είναι πιο χρήσιμος από τον Μπαλοτέλι, έχει όλα όσα χρειάζονται και το έχει δείξει σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί.

Μπορούμε να παλέψουμε κόντρα στις μεγάλες ομάδες. Το μόνο που βοηθάει είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα, όπως κάνουμε τώρα. Είναι δύσκολο να κρατηθείς στην κορυφή, πρέπει να παίζεις καλά σε κάθε παιχνίδι. Ξεκινώντας από την Πάρμα, δεν πρέπει να έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας από το πως θα πάρουμε τη νίκη. Δεν σκέφτομαι τον αγώνα με την Γιουβέντους και τους φίλους μου, Γιορέντε και Μοράτα, πρέπει μόνο να δουλεύουμε σκληρά».

Ο Λόπεθ μίλησε επίσης για το ότι προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Πίπο Ιντζάγκι και σχολίασε το πόσο ικανός είναι σαν προπονητής.

«Ο Ιντζάγκι προπονεί μόνο για μερικά χρόνια αλλά μοιάζει σαν έμπειρος τεχνικός. Οι παίκτες πιστεύουν σε αυτόν και έχει την ποιότητα να γίνει σπουδαίος κόουτς στο μέλλον. Είμαι χαρούμενος που τον γνώρισα σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο αφού είναι πάντα δίπλα σε όλους.

Είναι σημαντικό να ξεκινάς θετικά και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο. Η Πάρμα θα είναι δύνατός αντίπαλος, όμως προετοιμαζόμαστε καλά για τον αγώνα και θέλουμε να παραμείνουμε στον ίδιο ρυθμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα