Ντέρμπι στο Μιλάνο

Με το μεγάλο ντέρμπι στο «Σαν Σίρο» ανάμεσα στη Μίλαν και την Άρσεναλ (21:45) συνεχίζεται απόψε η πρώτη δόση της φάσης των «16» του Champions League. Σήμερα επίσης στη Ρωσία, η Ζενίτ υποδέχεται τη Μπενφίκα (19:00), ματς που ανοίγει το αποψινό πρόγραμμα.

Τα φώτα πέφτουν απόψε στο Μιλάνο, εκεί όπου Μίλαν και Άρσεναλ θα αναμετρηθούν για τη φάση των «16» του Champions League.

Οι γηπεδούχοι με όπλο την έδρα, θα προσπαθήσουν να «σπάσουν» την κακή παράδοση που έχουν την τελευταία τριετία, καθώς στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης έχουν αποκλειστεί ισάριθμες φορές από αγγλικές ομάδες (Άρσεναλ, Μαν. Γιουνάιτεντ, Τόττεναμ).

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Κασάνο και Ακουιλάνι, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Νέστα και Πάτο.

Στην «αντίπερα όχθη», η ομάδα της Άρσεναλ θέλει να επαναλάβει την επιτυχία της σεζόν 2007-08, με την πρόκριση εναντίον της Μίλαν και το νικηφόρο πέρασμα από το «Σαν Σίρο» με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι του Αρσέν Βενγκέρ, δε θα έχουν στη διάθεσή τους τους τραυματίες Αντρέ Σάντος, Γουίλσιρ, Μερτεζάκερ και Ντιαμπί.

Στο έτερο αποψινό παιχνίδι, η Ζενίτ υποδέχεται στην Αγία Πετρούπολη την ομάδα της Μπενφίκα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους -15 βαθμούς.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Λουτσιάνο Σπαλέτι, εκτός από το πρόβλημα της δίμηνης αγωνιστικής απραξίας της ομάδας του, δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ντάνι και Μαλαφέεφ.

Η ομάδα της Μπενφίκα θα αγωνιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προελαύνει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ενώ στο «απουσιολόγιο» της βρίσκεται μόνο ο Χάβι Γκαρθία.

Keywords
Τυχαία Θέματα