Νικ. Κακλαμάνης: «Οι αυτοδιοικητικές κάλπες θα ανατρέψουν την εικόνα των δημοσκοπήσεων»

Δυο συνεντεύξεις παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, στρέφοντας τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού. Στα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεών του στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1», ο κ. Κακλαμάνης, τόνισε:

«Εγώ εξακολουθώ να ανήκω στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, με σήμα τον πυρσό» και αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε: «Προτείνω στον κ. Σαμαρά να μην ονομάσει το νέο κόμμα Νέα

Ελλάδα, αλλά Νέα Πολιτική Άνοιξη» και πρόσθεσε: «Ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε φως στο τούνελ. Μακάρι να υπάρχει. Άλλο φως στο τούνελ, άλλο φως στην τσέπη των Ελλήνων». Επιπλέον, είπε για το κυβερνών κόμμα: «Οι επιλογές της ΝΔ στις μεγάλες περιφέρειες και δήμους της χώρας έγιναν για να ενισχυθούν οι υποψήφιοι από το “αντίπαλο στρατόπεδο”»

Αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές τόνισε: «Αν δεν περάσω στον β' γύρο θα ψήφιζα, σαν προσωπικός σταυρός, τον κ. Σπηλιωτόπουλο. Όμως, ποτέ δεν υπήρξα πολιτικός τσοπάνης, για να καθοδηγήσω τους ψηφοφόρους μου. Την Παρασκευή, που θα τον δω, θα τον ρωτήσω ευθέως αν και εκείνος θα κάνει το ίδιο στη δική μου περίπτωση».

Για το τέμενος ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε: «Ο κ. Σπηλιωτόπουλος λέει που δεν θέλει να είναι το τέμενος, δεν μας λέει όμως που θέλει να πάει. Θεωρώ λάθος από την αρχή τη χωροθέτηση του τεμένους στην περιοχή του Ελαιώνα, σε μια περιοχή όπου επρόκειτο να κατασκευαστεί το γήπεδο του ΠΑΟ. Δική μου πρόταση είναι η ανέγερση τεμένους αλλά και μουσουλμανικού νεκροταφείου να γίνει στην περιοχή του Σχιστού» και «Είναι ντροπή να μην υπάρχει νεκροταφείο για τους μουσουλμάνους στην Αττική. Σήμερα αν πεθάνει ένας μουσουλμάνος, πρέπει να μεταφερθεί στην Κομοτηνή για να ταφεί».

Τέλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να διεξαχθούν εθνικές εκλογές λέγοντας: «Δεν πρόκειται να προκηρυχθούν εθνικές εκλογές. Απλά θα διαμορφωθεί το κλίμα μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές, οι οποίες θα γίνουν είτε στο τέλος του φθινοπώρου ή τον Φεβρουάριο, όπου επισήμως λήγει και η θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας και όπωςείπε ο κ. Τσίπρας και τον Γλέζο να προτείνουν δεν πρόκειται να εκλέξουν Πρόεδρο τηςΔημοκρατίας, με αποτέλεσμα να οδηγεί η χώρα σε εκλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα