Νέος κύκλος επαφών Παπαδήμου με πολιτικούς αρχηγούς

Σειρά συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς, που στηρίζουν τη κυβέρνηση, θα έχει τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, εν' όψει της έλευσης των εκπροσώπων της τρόικας.

Η αρχή γίνεται σήμερα το απόγευμα με τη συνάντηση Παπαδήμου-Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, που θα είναι η δεύτερη εντός δυο εβδομάδων, αφού η πρώτη είχε γίνει προπαραμονή των Χριστουγέννων. Στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθούν και το θέμα των διαπραγματεύσεων για το PSI

και τα νέα μέτρα που χρειάζονται ώστε να κλείσει το ζήτημα της νέας δανειακής σύμβασης

Η επόμενη συνάντηση, μάλλον την Τρίτη, θα γίνει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και θα ακολουθήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος άλλωστε απέστειλε προχθές επιστολή στον κ. Παπαδήμο ζητώντας σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών πριν από την άφιξη της τρόικας.

Οι συναντήσεις αυτές υπό τον κ. Παπαδήμο θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες εν όψει και των διαπραγματεύσεων για τη νέα δανειακή σύμβαση και σε μια περίοδο που οι φήμες για μείωση των επικουρικών συντάξεων και του κατώτατου μισθού έχουν «οργιάσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα