Νέα πνοή στους Ρεπουμπλικάνους από την επιλογή Ράιαν

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, χαρακτήρισε τον Ρεπουμπλικανικό Πολ Ράιν, ο οποίος είναι υποψήφιος για την αντιπροεδρία, ως «ιδεολογικό ηγέτη» του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ομπάμα ανέφερε: «Ο αντίπαλός μου, Μιτ Ρόμνεϊ, επέλεξε τον άνθρωπο με τον οποίο θα κατέβει στις εκλογές, τον ιδεολογικό ηγέτη των Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο, τον κ. Πολ Ράιαν. Τον γνωρίζω

και τον καλωσορίζω στον αγώνα. Είναι αξιοπρεπής άνθρωπος και οικογενειάρχης. Είναι ένας άριστος εκπρόσωπος για το όραμα που έχει ο κυβερνήτης Ρόμνεϊ. Αλλά είναι ένα όραμα με το οποίο εγώ διαφωνώ κάθετα».

Αναλυτές αναφέρουν πως χιλιάδες πολίτες έχουν εκδηλώσει νέο ενδιαφέρον για τις εκλογές, καθώς η επιλογή του Ράιαν φαίνεται πως αναζωογόνησε την εκστρατεία των Ρεπουμπλικάνων.

Ωστόσο, δεν λείπουν οι «προειδοποιήσεις» πως ο Ράιαν είναι γνωστός για τις ριζοσπαστικές προτάσεις του για μεταρρύθμιση των κρατικών κοινωνικών δαπανών, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων υγειονομικής περίθαλψης˙ μέτρα που θα μπορούσαν να αποδειχθούν βαθιά αντιλαϊκά για ορισμένους Αμερικανούς ψηφοφόρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα