ΝΕΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΠΑΡΝΤΟ 4 γάμοι, πολλοί εφήμεροι έρωτες


H θυελλώδης ζωή του διάσημου σεξ σίμπολ της δεκαετίας του ’60, της Γαλλίδας ηθοποιού Μπριζίτ Μπαρντό, γνωστής και ως Μπεμπέ από τα αρχικά του ονόματός της, ξετυλίγεται σε μια σκανδαλιστική βιογραφία που εκδόθηκε αυτές τις μέρες με αφορμή τα 80ά της γενέθλια.

Αγνωστες πτυχές της ζωής της γυναίκας που αναστάτωνε τον ανδρικό πληθυσμό στο πέρασμά της, βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από τις σελίδες του βιβλίου που περιέχει και φωτογραφικό υλικό καθώς και σπάνιες αφίσες από τις ταινίες της.

Οι

εφήμεροι έρωτές της με άνδρες αλλά και γυναίκες, οι απόπειρες να δώσει τέλος στη ζωή της, οι τέσσερις γάμοι της καθώς και η απόφασή της να εγκαταλείψει το παιδί της περιγράφονται λεπτομερώς στο βιβλίο της Ζινέτ Βινσαντό, που τιτλοφορείται ως «Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή, Ο μύθος, Οι ταινίες». Η βιογραφία της Μπαρντό, που έχει πλέον αφοσιωθεί στον αγώνα υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, αναφέρεται στα παιδικά χρόνια της όταν εκπαιδευόταν να γίνει μπαλαρίνα αλλά και στον πρώτο της έρωτα με τον σκηνοθέτη Ροζέ Βαντίμ σε ηλικία 16 ετών. Στις σελίδες του αναφέρεται πως όταν οι γονείς της της απαγόρευσαν να τον παντρευτεί, εκείνη άναψε τον φούρνο κι έβαλε μέσα το κεφάλι της.

Απόπειρες
Ηταν η πρώτη από τις τέσσερις απόπειρες που θα ακολουθούσαν. Εκτός από τον πρώτο της έρωτα, Ροζέ Βαντίμ, οι άνδρες που τη σημάδεψαν ήταν οι τραγουδιστές Σάσα Ντιστρέλ και Ζακ Σαριέρ. Ο τελευταίος ήταν ο άντρας που έγινε πατέρας του παιδιού της. Ομως, σύμφωνα με τη βιογράφο της Μπεμπέ, εκείνη δεν ήθελε αυτό το παιδί παρότι την πίεζαν οι γονείς του Σαριέ. Η Μπαρντό γέννησε με μεγάλη δυσκολία στο σπίτι και ποτέ δεν δέθηκε με τον γιο της, Νικολά, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1960. Ο Σαριέρ πήρε την επιμέλεια του παιδιού και η Μπαρντό στα 26α γενέθλιά της προσπάθησε να βάλει ξανά τέλος στη ζωή της καταπίνοντας ένα μπουκάλι υπνωτικά χάπια και κόβοντας τις φλέβες της στη βίλα της στη Νίκαια.

Keywords
Αναζητήσεις
μπριζιτ μπαρντο, ροζε βαντιμ βιογραφια
Τυχαία Θέματα