Νέα παράταση στις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ

Το μεσημέρι της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά την οποία θα εξεταστούν οι φάκελοι των 11 μη αδειοδοτημένων ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Κέρκυρα,

Πανθρακικός, Βέροια, Πλατανιάς).

Επειδή θεωρείται βέβαιο πως κάποιες ΠΑΕ δεν θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, η ΕΕΠ προσανατολίζεται να δώσει νέα παράταση στους συγκεκριμένους συλλόγους. Όπως εικάζεται, η νέα προθεσμία θα λήξει την Πέμπτη, δηλαδή περίπου 48 ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Για τις ομάδες που δεν θα καταφέρουν τελικά να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα, η Επιτροπή θα συντάξει πόρισμα που θα σταλεί στην ΕΠΟ, η οποία θα επιβάλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Ειδικά για τις ΠΑΕ που δεν έχουν φορολογική ενημερότητα, απόρροια των οφειλών τους προς το Δημόσιο, προβλέπεται (αν οι οφειλές ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ) ποινή που κυμαίνεται από αφαίρεση δέκα βαθμών έως υποβιβασμό στην αμέσως επόμενη κατηγορία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποκλείεται η περίπτωση να χορηγηθούν προσωρινές άδειες. Αξίζει να σημειωθεί πως στη Σούπερ Λίγκα υπάρχει η σκέψη για αναβολή των αγώνων των μη αδειοδοτημένων ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα