Νέα έργα 2024 Δήμος Γλυφάδας: Ένας χώρος αναψυχής με θέσεις στάθμευσης

Παραδόθηκε μετά από πολύμηνη ανάπλαση, ένας ακόμη υπέροχος χώρος αναψυχής, για περπάτημα, βόλτες με ποδήλατο και νέες θέσεις πάρκινγκ που θα δώσουν ανάσα στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας. Πρόκειται για ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο (Άλσους – Κύπρου – Ζέρβα – Αγίου Γεράσιμου) που ήταν για χρόνια αναξιοποίητο και όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, μπροστά από το χώρο αυτό, σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή μεγάλου υπόγειου πάρκινγκ. Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιώργου

Παπανικολάου: “Κάθε έργο που φτιάχνουμε από το μηδέν είναι σαν ένας καμβάς ζωγραφικής. Θέλει φαντασία, θέλει δημιουργικότητα, θέλει πολλή και καλή δουλειά και το αποτέλεσμα κρίνεται πάντα από όσους το βλέπουν και το ζουν! Εδώ ξεκινήσαμε για την ακρίβεια κάτω από το μηδέν:

Ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο (Άλσους – Κύπρου – Ζέρβα – Αγίου Γεράσιμου) ήταν για χρόνια αναξιοποίητο λόγω δικαστικών εκκρεμοτήτων. Επιμείναμε, τις λύσαμε και σκεφτήκαμε τι χρειάζεται η περιοχή. Χώρο για αναψυχή, για περπάτημα, για ποδήλατο, νέα και πολλά δέντρα και φυτά, νέες θέσεις στάθμευσης. Αυτά τα υλικά ρίξαμε στον δικό μας καμβά και σήμερα παραδώσαμε μετά από πολύμηνη ανάπλαση το έργο που βλέπετε. Ένα χώρο ποιοτικό, λειτουργικό, σύγχρονο, που ομορφαίνει την πόλη μας και βελτιώνει τη ζωή των πολιτών. Εκατοντάδες νέα δέντρα και φυτά φυτεύτηκαν, βιοκλιμακτικά υλικά χρησιμοποιήσαμε για το σύνολο της ανάπλασης, όπως πάντα προσθέσαμε νέο φωτισμό led και σύγχρονο αστικό εξοπλισμό και πλέον η πόλη μας διαθέτει ένα νέο υπέροχο χώρο για περπάτημα, ποδήλατο και αναψυχή.

Χώρος νέων θέσεων σταύθμεσης

Παράλληλα ένα κομμάτι του χώρου αυτού αξιοποιήθηκε και για να προσθέσουμε ένα σημαντικό αριθμό νέων θέσεων στάθμευσης για το εμπορικό μας κέντρο που τόσο το έχουμε ανάγκη. Στο χέρι όλων μας είναι να διατηρήσουμε και αυτές τις νέες υποδομές όμορφες, άρτιες και λειτουργικές, όπως δηλαδή τις παραδώσαμε σήμερα. Θυμίζουμε επίσης ότι στο χώρο μπροστά από αυτόν που παραδίδουμε σήμερα προς την θάλασσα, εκεί δηλαδή που πραγματοποιείται η λαϊκή της Πέμπτης, σύντομα ξεκινάει η κατασκευή κατασκευή μεγάλου υπόγειου πάρκινγκ, ένα σπουδαίο έργο για το οποίο θα επανέλθω. Ο χώρος επίσης προς την πίσω πλευρά, προς το γήπεδο δηλαδή του στίβου, επίσης θα ανακατασκευαστεί το επόμενο διάστημα. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα“.

Keywords
Τυχαία Θέματα
2024 Δήμος Γλυφάδας,2024 dimos glyfadas