Νέα επεισόδια αλλά και ήττα για τον Τραμπ (video)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει διχάσει τον αμερικανικό λαό με τις ρατσιστικές και άλλες απόψεις του.

Ένας μαυροφορεμένος άντρας προσπάθησε χθες να προσεγγίσει τον ιδιόμορφο μεγιστάνα κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του σε ανοικτό χώρο στο αεροδρόμιο Ντέιτον στο Οχάιο.

Όμως αστυνομικοί των μυστικών υπηρεσιών όρμησαν στην εξέδρα για να προστατέψουν τον Ντόναλντ Τραμπ

και συνέλαβαν τον δράστη.

Τραμπ: Ευθύνονται Σάντερς και Ισλαμικό Κράτος

«Ήμουν έτοιμος. Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα, αλλά θα ήμουν εκεί έξω να αγωνίζομαι», δήλωσε αργότερα ο 69χρονος υποψήφιος υποστηρίζοντας μάλιστα στο Twitter ότι ο μαυροφορεμένος άνδρας έχει επαφές με το Ισλαμικό Κράτος.

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί σε προεκλογική του συγκέντρωση σε πανεπιστήμιο στο Σικάγο όπου υποστηρικτές και αντίπαλοι του ήρθαν «στα χέρια».

Ο Τραμπ κατηγόρησε τους υποστηρικτές του γερουσιαστή του Βερμόντ Μπέρνι Σάντερς που είναι υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα από τους Δημοκρατικούς , χαρακτηρίζοντας τον ως «κομμουνιστή φίλο μας».

Επίσης, σε άλλη εκδήλωση στο Κάνσας Σίτι ο Τραμπ κάλεσε την αστυνομία να συλλάβει τους παρευρισκόμενους που διέκοπταν την ομιλία του.

«Θα πρέπει να εξηγήσουνε στην μητέρα και τον πατέρα τους γιατί έχουν ποινικό μητρώο και γιατί δεν μπορούν να πιάσουν μια δουλειά. Και ξέρετε τι; Θα ξεκινήσω να μηνύω όλους αυτούς τους ανθρώπους και τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα», είπε χειροκροτούμενος από τους οπαδούς του.

Έχασε ο Τραμπ σε δύο πόλεις

Και ενώ συνεχίζονται οι σε βάρος του αντιδράσεις, χθες ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε στις ρεπουμπλικανικές συνελεύσεις στην πολιτεία Ουαϊόμινγκ και στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον, αν και παραμένει φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Στο Ουαϊόμινγκ, προηγείται ο γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κρουζ με εννέα από τους 12 εκλέκτορες, με περίπου το 66% των ψήφων, αφήνοντας πίσω τον γερουσιαστή της Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο (19,5%) και τον Ντόναλντ Τραμπ (7,2%).

Στην Ουάσινγκτον, επικράτησε ο Μάρκο Ρούμπιο με 37,3% έναντι 35,5% του Τζον Κέισικ, ενώ ο Τραμπ είναι στην τρίτη θέση με 13,8%.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση σε βάρος του Τραμπ στο Οχάιο

Keywords
Τυχαία Θέματα