ΝΔ κατά Παππά: «Στον ΣΥΡΙΖΑ μπερδεύουν και τα Χριστούγεννα με τις Απόκριες!»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά και της Νέας Δημοκρατίας, οποίος ξεκίνησε από τη δήλωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής σε συνέντευξή του, κατά την οποία χαρακτήρισε την αξιωματική αντιπολίτευση «αποκούμπι του Σόιμπλε στην Αθήνα».

Η Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισε τον κ.

Παππά «πολιτικό – σύμβολο της διαπλοκής», ενώ προσέθεσε πως «στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος».

«Ο πολιτικός – σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επανήλθε.

Αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα. Προφανώς, γιατί στην γκαιμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος.

Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας Έλληνας που να πιστεύει τα ψέματά του», ανέφερε η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άμεση ήταν η απάντηση του Ν. Παππά με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, να αναφέρει ότι «η ΝΔ δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκαίμπελς. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

«Αντίθετα, με αφορμή τη –συνεπή προς τις εκλεκτικές της συγγένειες με το κόμμα του κ. Σόιμπλε– στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της 13ης σύνταξης, ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες» προσθέτει στην απάντησή του ο κ. Παππάς και καταλήγει με το υστερόγραφο: «Ελπίζουμε να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο και αυτή η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
«Τελικά μπερδεύουν και τα Χριστούγεννα με τις Απόκριες. Ο κ. Παππάς … ντύθηκε Πολάκης! Τα είπαμε από χθες. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στη χυδαιότητα», ανταπάντησε η Νέα Δημοκρατία.

Το άρθρο ΝΔ κατά Παππά: «Στον ΣΥΡΙΖΑ μπερδεύουν και τα Χριστούγεννα με τις Απόκριες!» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα