Ν.Δ για Τσίπρα: Όχι σε προσχηματικές και ανούσιες διαδικασίες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Να δραπετεύσει απ’ τη σκληρή πραγματικότητα» χαρακτηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση τις προτάσεις που παρουσίασε χθες ο πρωθυπουργός για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, επισημαίνοντας ότι δεν θα πάρει μέρος σε «προσχηματικές διαδικασίες».

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της ΝΔ, «αν πραγματικά ο κ. Τσίπρας ήθελε ένα νέο Σύνταγμα

σε μια νέα Ελλάδα θα έπρεπε να αποδεχθεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για συναινετικό καθορισμό όσο το δυνατόν περισσότερων άρθρων προς αναθεώρηση, ώστε ο λαός με την ψήφο του να αποφασίσει στις εκλογές το περιεχόμενο των αλλαγών που απαιτούνται».

«Επιχειρεί να κερδίσει χρόνο»
Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «επιχειρεί να κερδίσει χρόνο για να ξεφύγει απ’ την βαθιά απομόνωση στην οποία βρίσκεται εξαιτίας της αποτυχημένης πολιτικής του».

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται, επίσης, ότι «κάποια ψήγματα επιμέρους προτάσεων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον χάνονται στο κρεσέντο της ανευθυνότητας και του συνταγματικού λαϊκισμού», ενώ δηλώνει ότι «δεν πρόκειται να συμμετέχει σε προσχηματικές και ανούσιες διαδικασίες».

Στο τέλος τονίζεται ότι η ΝΔ «θα τοποθετηθεί με υπευθυνότητα όταν ο κ. Τσίπρας εκκινήσει την διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος στη Βουλή των Ελλήνων».

Το άρθρο Ν.Δ για Τσίπρα: Όχι σε προσχηματικές και ανούσιες διαδικασίες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα