Νατάσα Θεοδωρίδου – Άγγελος Λάτσιος: Νονά και βαφτισιμιός σε μια γλυκιά συνάντηση

Για όσους δεν το ξέρατε η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι νονά του μοναχογιού της Ελένης Μενεγάκη. Νονά και βαφισιμιός συναντήθηκαν στο δρόμο και αντάλλαξαν τρυφερά λόγια, τα οποία κατέγραψαν και σε βίντεο.

Την αποκάλυψη έκανε η Νατάσα στον λογαριασμό της στο Instagram στον οποίο είναι αρκετά δραστήρια και τον οποίο το κοινό αγάπησε στην καραντίνα με τα τακτικά lives της.

Πάμε πίσω στο
2003

Κάνοντας ένα ταξίδι στο χρόνο θα μεταφερθούμε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2003, οπότε και τελέστηκε η βάπτιση του Άγγελου Λάτσιου, του πρωτότοκου γιου της Ελένης Μενεγάκη και το πρώτο παιδί που απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Νονά του Άγγελου, ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μαζί με τον τότε σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο είχαν αρχικά παντρέψει την Ελένη με το Γιάννη Λάτσιο κι όταν ήρθε ο γιος τους στη ζωή, αποφάσισαν να τον βαπτίσουν. Επιστρέφοντας στο σήμερα, η Νατάσα παραμένει η πιο cool και γλυκιά νονά και η συνάντησή της με τον πνευματικό της γιο στο δρόμο μας έδωσε έναν απολαυστικό διάλογο.

Πολύ καλές φίλες και κουμπάρες

Μπορεί η σχέση της Ελένης με τη Νατάσα, να έχει στιγμές που βρίσκονται πιο μακριά ή πιο κοντά, όμως οι δύο κουμπάρες παραμένουν αχώριστες.

Το live που έκανε η Νατάσα με την Ελένη συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στο Instagram ενώ και στο ξεκίνημα της εκπομπής της Ελένης στο Mega, η Νατάσσα ήταν στο πλευρό της, όπως και στην τελευταία εκπομπή στον Alpha.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νατάσα Θεοδωρίδου – Άγγελος Λάτσιος, Νονά,natasa theodoridou – angelos latsios, nona