Νάταλι Ιμπρούγκλια – έγκυος: Στα 44 της, η διάσημη τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί

Νάταλι Ιμπρούγκλια – έγκυος: Η Natalie Imbruglia ανακοίνωσε πως το φθινόπωρο θα γίνει μητέρα αλλά και το ότι υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Sony BMG, μέσω της οποία θα κυκλοφορήσει τον επερχόμενο δίσκο της. Τελευταία κυκλοφορία της Αυστραλής τραγουδίστριας ήταν το άλμπουμ διασκευών «Male» το 2015. «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανακοινώνω ότι έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο με την BMG! Τι απίστευτη ομάδα. Ήμουν απασχολημένη γράφοντας το τελευταίο ενάμιση χρόνο και ανυπομονώ να μοιραστώ

αυτά τα νέα τραγούδια μαζί σας» δήλωσε η Imbruglia μέσω Twitter και Instagram.

Στο ίδιο ποστ, η Imbruglia αποκάλυψε πως είναι έγκυος με το πρώτο της παιδί με την βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης και δότη σπέρματος. «Δεν θα πω περισσότερα για αυτό το ζήτημα δημόσια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα περιπέτεια. Θα βγάλω καινούργιο άλμπουμ και θα γίνω μαμά» έγραψε η Imbruglia. Παρά το γεγονός ότι δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επόμενη δισκογραφική δουλειά της, ο Albert Hammond Jr. των Strokes αναμένεται να εμφανιστεί στο νέο άλμπουμ. Τον περασμένο Φεβρουάριο άλλωστε ο Αμερικάνος μουσικός και παραγωγός είχε αποκαλύψει πως δούλευε πάνω σε ορισμένα τραγούδια με την Imbruglia και είχε μοιραστεί φωτογραφίες από το στούντιο.

Η Βρετανοαυστραλή τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον Ντάνιελ Τζονς για πέντε χρόνια, προτού τελικά πάρουν διαζύγιο το 2008.

Το 2017, η Ιmbruglia ανακοίνωσε ότι ήταν σε σχέση με τον Ματ Φιλντ, ωστόσο το ζευγάρι δεν έχει φωτογραφηθεί μαζί από το καλοκαίρι της περασμένης χρονιάς. Το 2015, η όμορφη καλλιτέχνιδα είχε μιλήσει σε συνέντευξη για την επιθυμία της να γίνει μαμά. Όπως είχε πει σε συνέντευξή της στην Evening Standard, ήλπιζε ότι θα μπορούσε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα με κάποιον σύντροφο, ωστόσο είχε αρχίσει να εξετάζει και άλλες επιλογές, στην περίπτωση που αυτό δεν ήταν εφικτό.

Με τον Ντάνιελ ΤζονςΜε τον Ματ Φιλντ

https://www.instagram.com/p/B0TXm37ntTN/?utm_source=ig_embed

Keywords
Τυχαία Θέματα