"Να φύγουν όσοι έχουν κάνει κακό στην ομάδα"

Στην εκπομπή "AllAboutARIS On Air" φιλοξενληθηκε ο Ντίνος Κούης, με αφορμή τη χτεσινή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΑΡΗ. Ο παλιός άσσος της ομάδας, ο οποίος ήταν μεταξύ των προσώπων που αποθεώθηκαν από τον κόσμο, στάθηκε στη σημασία της χτεσινής ημέρας, μιλώντας παράλληλα και για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά:

Για τη χτεσινή μέρα: “Ο κόσμος για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκε και γέμισε το Παλέ. Μετά είχαμε και μία μεγάλη εκδήλωση στον Λευκό Πύργο. Εμείς απλώς σαν επιτροπή έπρεπε να κάνουμε όλο αυτό που έγινε. Φυσικά δεν είχαμε αρκετό χρόνο, αλλά θα

ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις”.

Για το γεμάτο Αλεξάνδρειο: “Η αλήθεια είναι ότι αυτοί που δεν ξέρουν τον κόσμο του ΑΡΗ, ίσως να είχαν αμφιβολίες για το αν θα γεμίσει το γήπεδο. Εμείς όμως που έχουμε ζήσει τον κόσμο, ήμασταν σίγουροι οτι θα έχουμε την ανάλογη επιτυχία. Είχαμε δηλώσεις πως σίγουρα οι πορείες των ομάδων μας δεν θα μας επέτρεπαν να δημιουργήσουμε κάτι μεγαλύτερο. Και αυτό όμως που κάναμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ήταν αρκετά καλά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήρθαν και μεγάλα ονόματα”.

Για το πως έζησε ο ίδιος χτες την εκδήλωση: "Αυτό που ένιωσαν χτες ήταν για μένα κάτι φανταστικό. Πραγματικά θα ήθελα όμως μέσα στα επόμενα χρόνια να σπάσει ένα από τα ρεκόρ που έχω με τον ΑΡΗ. Όταν πέρασα στα γκολ τον Αλεξιάδη, ένιωσα άσχημα. Καμιά φορά βλέπω έναν ποδοσφαιριστή να φιλάει τη φανέλα όταν βάζει ένα γκολ, ενώ είναι έξι μήνες σε μία ομάδα. Ο καθένας βέβαια μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά για μένα δεν είναι σωστό αυτό”.

Για το μήνυμα της χτεσινής εκδήλωσης: “Το μήνυμα που έλαβα είναι ότι ο κόσμος του ΑΡΗ πρέπει να είναι ενωμένος. Πρέπει να λέμε τις αλήθειες. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμασταν. Πρέπει όμως να ενωθούμε όλοι, να φύγουν τώρα όσοι έχουν κάνει κακό στον ΑΡΗ και να έρθουν άτομα που μπορούν να κάνουν καλό στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε κίνδυνο. Να έρθει ένα άτομο, να βάλει μία τάξη και να κάνει έναν προγραμματισμό, ώστε να μπούμε ξανά σε μία τροχιά επιτυχιών”.

Για την μη αξιοποίηση των παλιών παικτών της ομάδας: “Με το άκουσμα του ονόματος μου, συγκινήθηκα. Πέρα από αυτό όμως, ο καθένας πρέπει να είναι στο πόστο του. Εγώ ασχολούμαι 15 χρόνια με ακαδημίες. Δεν έχει έρθει κανένας από τον ΑΡΗ. Αντίθετα έχουν έρθει από άλλες ομάδες. Δεν ήρθε ένας να με ρωτήσει αν είδα έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει στον ΑΡΗ”.

Για την αξιοποίηση των βετεράνων: “Εμείς να βγούμε μπροστά, αλλά πρέπει να μπουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι”.

Για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ: "Έχουν ακουστεί πάρα πολλά. Αλλά αν δεν δω, δεν πιστεύω. Πρέπει να μαζευτούμε όσοι αγαπάμε τον ΑΡΗ και οι άνθρωποι που θα βρεθούν, να είναι σωστοί, όχι σαν τους προηγούμενους. Όχι όλους βέβαια, καθώς έχουν περάσει και άτομα που έχουν προσφέρει και έχουν ματώσει".

πηγη:allaboutaris

Keywords
Τυχαία Θέματα