«Να χάνουν πάλι από τα Τέμπη»

Απιαστος ήταν ο Μιχάλης Λεοντιάδης το βράδυ της Κυριακής! Η αρχή έγινε με τη βράβευση από τον Σταύρο Σαράφη πριν από την έναρξη του αγώνα. Φτιάχτηκε με την ατμόσφαιρα και έκανε κερκίδα με τον κόσμο, ενώ αργά το βράδυ της Κυριακής, έδωσε ρεσιτάλ με τις ατάκες του.

Ο Λεοντιάδης μίλησε στα ΣΠΟΡ και ήδη ετοιμάζεται για το Καραϊσκάκη! Η «ψυχάρα» του ΠΑΟΚ με αφορμή τη σπουδαία νίκη του Δικέφαλου επί του Ολυμπιακού είπε στα ΣΠΟΡ:

«Αυτός ήταν

ΠΑΟΚ. Εγώ τον γούσταρα. Ομάδα με αρχή και τέλος. Τον «πάτησε» τον Ολυμπιακό, οι παίκτες μας έκαναν φάσεις, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα καθώς η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Θυμηθείτε πόσες φάσεις κάναμε στην εστία του Ρομπέρτο και πόσες δεν έκανε ο Ολυμπιακός. Είναι φτωχό το 2-1, αδικεί τον ΠΑΟΚ, το λέω και το πιστεύω.

Από εδώ και πέρα θα χάνουν από τα Τέμπη, κάθε φορά που έρχονται στη Θεσσαλονίκη. Δεν έκαναν ούτε φάση και μιλούν για διαιτησία…»

Ο Λεοντιάδης ξεσπάθωσε για την υποκρισία που χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι μιλούσαν για τη διαιτησία του Κάκου: «Τόσα χρόνια έχουν μάθει στην καλοπέραση. Να τους έρχονται όλα βολικά. Για αυτό φωνάζουν. Αν όμως μία ομάδα δικαιούται να έχει παράπονα, αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Στο 40ο λεπτό και ενώ το σκορ είναι 1-1, ο Κάκος δεν δίνει καθαρό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στην ανατροπή του Αθανασιάδη από τον Παπαδόπουλο.

Σε εκείνο το σημείο με πέναλτι και το 2-1, ο ΠΑΟΚ θα άλλαζε όλο το παιχνίδι. Και στο τέλος ο Σαλίνο έπρεπε να αποβληθεί όταν έδειξε το… δάκτυλο. Απαράδεκτη ενέργεια για επαγγελματία παίκτη».

Ο Λεοντιάδης μίλησε στα ΣΠΟΡ και για τους αγώνες κυπέλλου: «Τρέλα και στο Καραϊσκάκη πρέπει να πουλήσει ο ΠΑΟΚ και να παίξει μπάλα για να πάρει σκορ πρόκρισης. Αυτοί θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μας σφάξουν. Αλλά δεν μασάμε. Βάλε με μέσα στα αποδυτήρια στο Καραϊσκάκη, για να φτιάξω τους παίκτες μας και θα δεις τι θα γίνει».

Οταν ανέβαινε ο Μίτσελ για την συνέντευξη τύπου και όταν αποχωρούσε προς τα αποδυτήρια, ο Λεοντιάδης φώναξε: «Καλό ταξίδι, έρχονται κι άλλες πίκρες, να το ξέρετε» κάνοντας καζούρα, χωρίς να βρίζει ή να προσβάλει τους φιλοξενούμενους.

Ποια όμως θα είναι τα οφέλη του ΠΑΟΚ μετά από αυτή την νίκη; Ο Λεοντιάδης τονίζει: «Θα πάρει τα πάνω της η ομάδα. Ο Γεωργιάδης με απλές κινήσεις, έβαλε μια ομάδα που έπαιζε σωστά. Οι παίκτες μπήκαν στις σωστές θέσεις. Ο Στέφενς, ήταν στον κόσμο του…».

πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα