Ν. Δένδιας: «Τάγματα εφόδου δεν θα γίνουν δεκτά»

Με αφορμή τα επεισόδια στην Κόρινθο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κος Νίκος Δένδιας τόνισε από το βήμα της βουλής ότι «τάγματα εφόδου στη χώρα δεν πρόκειται να γίνουν δεκτά απευθυνόμενος προς την πτέρυγα της “Χρυσής Αυγής(Χ.Α.)”. Μάλιστα, ο κος Δένδιας τόνισε ότι τα «τάγματα εφόδου» καπηλεύονται εθνικά σύμβολα και κατέληξε λέγοντας ότι «θα συντριβούν».

Άμεση

ήταν η αντίδραση του βουλευτή της Χ.Α., κου Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είπε: «Αφήστε τα δήθεν τάγματα εφόδου. Αυτά είναι φαντασιακές καταστάσεις» και από μεριάς του ο υπουργός επανέλαβε: «Να έχουμε ευθεία εξήγηση για να μην υπάρξει παρεξήγηση. Τάγματα εφόδου στη χώρα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά»!

Eίχε προηγηθεί η επίθεση Κασιδιάρη κατά του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. για την στάση του στο θέμα των μεταναστών, καθώς και κατά βουλευτών της Ν.Δ. με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος κου Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το γεγονός ότι στα επεισόδια της Κορίνθου πρωτοστάτησε βουλευτής της Χ.Α.
«Θα πω στους βουλευτές της Ν.Δ., περαστικά τους. Τέτοιες δραστηριότητες θα επαναληφθούν στο μέλλον. Και όχι από δέκα άτομα. Αλλά από εκατοντάδες και από το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός μας», δήλωσε ο κος Κασιδιάρης ζητώντας να απαγορευθούν οι δημόσιες συναθροίσεις αλλοδαπών στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα