Μυρωδικές γεύσεις Λέσβου σε εκδήλωση του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

Μετά την Χίο, τα προϊόντα της οποίας είχαν την χαρά να δοκιμάσουν το περασμένο φθινόπωρο όσοι παραβρέθηκαν στην ομώνυμη αίθουσα του ξενοδοχείου Metropolitan σειρά έχει το έτερο πλούσιο σε παραδόσεις και γεύσεις του Βορειοανατολικού Αιγαίου, η Λέσβος να τύχει της εξαιρετικής τιμής από το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το οποίο διοργανώνει για άλλη μία φορά εκδήλωση γευσιγνωσίας, στην προσπάθεια προώθησης τοπικών γεύσεων και μικρών παραγωγών.

Το ούζο, τα ζυμαρικά, τα θαλασσινά, τα γλυκά, τα τυριά και τα γαλακτοκομικά

της Μυτιλήνης θα έχουν την τιμητική τους, την Τρίτη 20 Μαΐου στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα Χίος του ξενοδοχείου Metropolitan (Λ.Συγγρού 385) στα πλαίσια των εκδηλώσεων “Tastes of Greece” που πραγματοποιεί το Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα πέρα από το γευτούν τοπικά προϊόντα να ακούσουν και να συνομιλήσουν με παραγωγούς της Λήμνου.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το ξενοδοχείο Metropolitan, το Ούζο Βαρβαγιάννη, το Ούζο Μίνι Μυτιλήνης, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτη, το ούζο Μυτιλήνης Σμυρνιώ, η εταιρεία ζυμαρικών Τα Μυλέλια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα Μυτιλήνης Βασίλας και η ποτοποιία και εταιρεία τροφίμων Λ.Ε.Β.Α.

Keywords
Τυχαία Θέματα