Μύκονος: Μπράβος έστειλε στο νοσοκομείο 31χρονο που είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Ξυλοδαρμό 31χρονου Κύπριου είχαμε στην είσοδο beach bar στην παραλία Super Paradise της Μυκόνου, που είχε ως αποτέλεσμα το θύμα να χτυπήσει σοβαρά και να μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο σημειώθηκε στις 10.30 χθες το βράδυ.

Όλα άρχισαν όταν το θύμα αρχικά διαπληκτίστηκε με άλλο Κύπριο μέσα στο κατάστημα. Τότε το προσωπικό ασφαλείας του μαγαζιού τον απομάκρυνε για να εκτονωθεί η κατάσταση, όμως αυτός επιχείρησε να ξαναμπεί στον χώρο του beach bar και τότε επενέβησαν και πάλι ο 34χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιούριτι που είχε αναλάβει την ασφάλεια του beach bar και ένας 25χρονος υπάλληλός του.

Με βάση τα όσα προέρχονται από αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος χαστούκισε τον 31χρονο και ο δεύτερος τον έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα το θύμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε, συνέλαβε μετά από αναζητήσεις τον 34χρονο σήμερα το πρωί για να αφεθεί ελεύθερος μετά από εντολή του εισαγγελέα Σύρου, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την αναζήτηση του 25χρονου ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα