Μουντιάλ: Τεσσάρα η Γερμανία - Σήμερα Βραζιλία - Μεξικό

Εντυπωσιακή ήταν η Γερμανία στην αναμέτρησή της με την Πορτογαλία την οποία συνέτριψε με σκορ 4-0 στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, ενώ θετική ήταν η πρεμιέρα και για έναν ακόμα Γερμανό, τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Ηνωμένων Πολιτειών Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο οποίος είδε την ομάδα του να κερδίζει με 2-1 την Γκάνα. Το τρίτο ματς της χθεσινής ημέρας, αυτό μεταξύ του Ιράν και της Νιγηρίας, ήταν μακράν το χειρότερο μέχρι τώρα στο Μουντιάλ, με το τελικό 0-0 να χαρακτηρίζει απόλυτα την εικόνα του αγώνα.

Η Γερμανία με πρωταγωνιστή τον Τόμας Μίλερ, που σημείωσε

τρία γκολ, επέβαλε το ρυθμό της στον αγώνα από νωρίς με αποτέλεσμα να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Πορτογαλία, η οποία έμεινε με δέκα παίκτες λόγω ανοησίας του Πέπε ο οποίος κτύπησε εκτός φάσης τον Μίλερ.

Τα γκολ σημείωσε ο Μίλερ στο 12΄(πεν), 45΄+ και 78΄και ο Χούμελς στο 32΄. Για τον ίδιο όμιλο, οι ΗΠΑ έκαναν την μινι-έκπληξη επικρατώντας με 2-1 της Γκάνας, με γκολ που σημείωσαν οι Ντέπσεϊ (1΄), Μπρούκς (86΄), ενώ για τη Γκάνα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αγιού στο 82ο λεπτό.

Τέλος στον μέχρι στιγμής χειρότερο αγώνα της διοργάνωσης, που έγινε για τον 6ο όμιλο, ανάμεσα στην Νιγηρία και στο Ιράν, όλα ήταν μηδέν, από το σκορ (0-0) μέχρι το θέαμα και τις ευκαιρίες.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις, Βέλγιο – Αλγερία και Ρωσία – Νότιος Κορέα για τον 8ο όμιλο, ενώ για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου, η Βραζιλία θα υποδεχθεί το Μεξικό, με τον νικητή να γίνεται η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα