Μουντιάλ: Τα πρόσωπα – έκπληξη στην τελετή λήξης και η «γαϊδουριά» του Πούτιν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με μια φαντασμαγορική τελετή «έκλεισε» το Μουντιάλ 2018.

Το παγκόσμιο κύπελλο ολοκληρώθηκε σήμερα στα γήπεδα της Ρωσίας με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού μεταξύ της Γαλλίας και της Κροατίας.

Μουντιάλ 2018: Έπεσε η αυλαία – Η Γαλλία στην κορυφή του κόσμου! (vids)

Οι «μπλε» κατάφεραν να επικρατήσουν στον τελικό του Μουντιάλ επί της Κροατίας με 4-2, σε έναν αγώνα

που τα είχε όλα. Η Γαλλία πανηγυρίζει το 2ο τρόπαιο Μουντιάλ στην Ιστορία της, μετά από εκείνο του 1998 στο «Σταντ ντε Φρανς»

Ο Nicky Jam με ρίζες από το Πουέρτο Ρίκο, ο Αμερικανός ηθοποιός Will Smith και η Κοσοβάρα Era Istrefi παρουσίασαν το «Live It Up», το τραγούδι που αποτελεί επίσημο ύμνο του Μουντιάλ 2018, σε παραγωγή του Diplo.

Μετά το ντουέτο με τον Robbie Williams στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης, η Ρωσίδα σοπράνο Aida Garifullina ερμήνευσε το δημοφιλέστατο και παραδοσιακό ρωσικό τραγούδι «Καλίνκα».

Την παράσταση έκλεψε ο Ροναλντίνιο, παίζοντας αφρικανικό τύμπανο, στην έκπληξη που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές για τους 80.000 φιλάθλους στις εξέδρες.

Ronaldinho What a legend #worldcupfinal pic.twitter.com/Or24Rs5dmZ

— ㅤㅤㅤㅤㅤㅤً (@FirminoSZN) July 15, 2018

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παράδοση του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον παλαίμαχο αμυντικό Φίλιπ Λαμ, αρχηγό της εθνικής Γερμανίας που είχε κατακτήσει τον τίτλο πριν τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία.

Υπό καταρρακτώδη βροχή η απονομή

Οι ουρανοί πάνω από το στάδιο Λουσνίκι άνοιξαν λίγο πριν από την απονομή.

Οι φρουροί έσπευσαν να προστατέψουν τον Πούτιν όσο όλοι οι υπόλοιποι «έτρωγαν» τη βροχή. Μια κίνηση που σίγουρα θα συζητηθεί αρνητικά.

«Καίγεται» η Μασσαλία

Το άρθρο Μουντιάλ: Τα πρόσωπα – έκπληξη στην τελετή λήξης και η «γαϊδουριά» του Πούτιν εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα