Μουντιάλ: Αρχίζει η ποδοσφαιρική... Σάμπα

Αρχίζει σήμερα (12/6) στο 20ο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου με την τελετή έναρξης στο γήπεδο «Αρένα Ντε Σάο Πάολο» στο οποίο αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο πρώτος αγώνας μεταξύ της διοργανώτριας Βραζιλίας και της Κροατίας, που θα αρχίσει στις 23:00 ώρα Ελλάδας (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ Sports).

Στη Βραζιλία δεν είναι τα πάντα έτοιμα καθώς οι διοργανωτές τρέχουν για να ετοιμάσουν όλες τις λεπτομέρειες στο γήπεδο όπου

θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας, ενώ υπάρχει και ένα σκηνικό κινητοποιήσεων από τους εργαζομένους οι οποίοι ζητούν αυξήσεις.

Στα θετικά της διοργάνωσης πάντως πιστώνεται και το γεγονός ότι δεν ξαναρχίζουν την απεργία οι εργαζόμενοι στο μετρό του Σάο Πάολο, διαπιστώνοντας πως «δεν είναι η κατάλληλη στιγμή» όπως είπαν και επιφυλάχθηκαν για να συνεχίσουν αργότερα τις κινητοποιήσεις τους.

Όσον αφορά τις δύο ομάδες είναι πανέτοιμες, ενώ κεντρικό πρόσωπο πριν από την έναρξη του ματς θα είναι κατά την τελετή έναρξης η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία αναμένεται να ξεσηκώσει τόσο τους θεατές που θα βρίσκονται στο γήπεδο, όσο και αυτούς που θα παρακολουθήσουν το ματς από την τηλεόραση.

Επίσης τα βλέμματα πέφτουν και σε ένα βραζιλιάνο, ο οποίος όμως θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Κροατίας. Ο λόγος για τον Εντουάρντο που όπως δήλωσε θα τραγουδήσει και τους δύο Εθνικούς ύμνους, της Κροατίας της οποίας τη φανέλα θα φορά και της Βραζιλίας της πατρίδας στην οποία γεννήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα