Μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό στη Γερμανία

Απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο του αναμένεται να είναι σήμερα (Τετάρτη) ο Ολυμπιακός, αγωνιζόμενος εκτός έδρας κόντρα στη γερμανική Σάλκε, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων για το Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν, όμως είναι αισιόδοξοι πως μπορούν να φτάσουν σε νίκη, η οποία θα ισοδυναμεί ουσιαστικά με πρόκριση, καθώς ο Ολυμπιακός

θα μπει σε θέση «οδηγού» και, στην τελευταία αγωνιστική, θα έχει να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στην έδρα του. Ακόμα και η ισοπαλία μπορεί –υπό προϋποθέσεις– να αποδειχθεί καθοριστική για την ελληνική ομάδα.

Το αισιόδοξο κλίμα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού αποτυπώθηκε στις δηλώσεις των παικτών, αλλά και του προπονητή της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο τελευταίος, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση, δήλωσε ευθαρσώς πως ο Ολυμπιακός ήρθε στη Γερμανία για τη νίκη, ενώ συμπλήρωσε πως η επιθυμία του είναι να κάνει περήφανη την Ελλάδα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού στη Γερμανία είναι η εξής: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα