Μόνο Γιουβέντους βλέπουν τώρα στον Ολυμπιακό

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γιουβέντους που θα διεξαχθεί αύριο (Τρίτη 4/11, 21:45) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον Ολυμπιακό.

Το ευχάριστο για τον Μίτσελ είναι ότι χθες προπονήθηκαν κανονικά οι τραυματίες Ντομίνγκεζ, Αφελάι, Εντινγκά, Μποτία, ενώ δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Μήτρογλου που αποχώρησε

με μια κάκωση στην ποδοκνημική από την Τρίπολη. Έτσι εκτός απροόπτου όλοι θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, που συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα με τη Γιουβέντους 23 ποδοσφαιριστές και άφησε στην Αθήνα μόνο τον τραυματία Μπενίτες.

Συγκεκριμένα στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψουν οι Εντινγκά, Ντομίνγκεζ, Αφελάι και Μποτία. Ο 51χρονος τεχνικός θα ακολουθήσει τη «συνταγή» του πρώτου αγώνα με τη Γιουβέντους και θα χρησιμοποιήσει δυο αμυντικά χαφ, προκειμένου να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Ρομπέρτο.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Αγγλος ρέφερι Μάρτιν Ατκινσον, ο οποίος έχει «σφυρίξει» ξανά τους Πειραιώτες στην εκτός έδρας νίκη τους επί της Σερίφ Τιρασπόλ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στις 18 Αυγούστου 2009.

Keywords
Τυχαία Θέματα