Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών και θα απευθύνει ομιλία στην τελετή ορκωμοσίας των σπουδαστών της 28ης εκπαιδευτικής σειράς.

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιθεωρήσει την πρόοδο των μεγάλων έργων, θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς και θα επισκεφθεί παραγωγική μονάδα στη Νέα

Μηχανιώνα.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε γράψει η Voria.gr, θα επισκεφτεί αρχικώς την πρότυπη εξαγωγική εταιρεία Δίοπας, στη Νέα Μηχανιώνα, που κατασκευάζει δίχτυα.

Ακολούθως ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην ορκωμοσία νέων δικαστών στην Εθνική Σχολή Δικαστών, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη δυτική Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, ώστε να μετατραπεί σε μητροπολιτικό πάρκο, ενώ είναι πιθανό να επισκεφτεί και τις εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας του Αλιάκμονα.

Τελευταίος σταθμός, αλλά πολύ σημαντικός είναι το Ηλέκτρα Παλάς, όπου λίγο μετά το μεσημέρι έχουν κληθεί σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό όλοι οι υποψήφιοι των τελευταίων βουλευτικών εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη,mitsotakis thessaloniki