Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη: Όλα έτοιμα για τη ΔΕΘ 2019 – Το δείπνο με τη Μαρέβα και το δώρο (pics – vid)

Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη: Σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γευμάτισε το βράδυ της Παρασκευής μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά τη συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους στο Ηλέκτρα Παλλάς, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη για δείπνο σε εστιατόριο στην οδό Καλαποθάκη. Και αυτή τη φορά δεν έλειψαν οι φωτογραφίες για τον πρωθυπουργό, αφού Κινέζοι οι οποίοι βρίσκονταν εκείνοι τη στιγμή στο εστιατόριο ζήτησαν και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.

Ανεβαίνοντας

στο roof garden του ξενοδοχείου Ηλέκτρα Palace στη Θεσσαλονίκη, για να δώσει το παρών σε εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε δέκτης ευχών και συγχαρητηρίων από τον κόσμο, δύο μήνες μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ. Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε στις 21:20 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο πρωθυπουργός, χαμογελαστός, σταματούσε κάθε μέτρο για να συνομιλήσει με τον κόσμο που του έδινε συγχαρητήρια και σε πηγαδάκια που είχε με παρευρισκόμενους στην εκδήλωση τόνισε πως στην ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο σήμερα Σάββατο, η Θεσσαλονίκη θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Μητσοτάκης – Μαρέβα, σε δείπνο για… δύοΜητσοτάκης Θεσσαλονίκη: Να παρακολουθήσετε όλη την ομιλία μου

Χαρακτηριστικά, είπε: Κάντε λίγο υπομονή, θα έχουμε εκπλήξεις. Δεν κάνουμε εκπτώσεις στην αποτελεσματικότητα. «Να την παρακολουθήσετε ως το τέλος την ομιλία γιατί θα έχω και εκτενή αναφορά στα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, όπως για το μετρό και τον ΟΑΣΘ», είπε ο πρωθυπουργός. Ένας δημοσιογράφος του έδωσε δώρο ένα λεύκωμα για τον Όλυμπο και ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως του αρέσει πολύ το βουνό των θεών.

Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη: Όλα έτοιμα για τη ΔΕΘ 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα