Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη: Φορτωμένο το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Φορτωμένο θα είναι τελικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, την ερχόμενη Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφτεί αρχικώς πρότυπη εξαγωγική εταιρεία, με έδρα τη Νέα Μηχανιώνα, που κατασκευάζει δίχτυα, με την επωνυμία «Διόπας». Η εταιρία όχι μόνο έχει μεγάλο εξαγωγικό έργο, αλλά και ερευνητικό,

ενώ ανήκει στον Σίμο Διαμαντίδη. Σύμφωνα με το voria.gr, η επίσκεψη εκεί ήταν πρόταση του Φάνη Παπά. Ακολούθως ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην ορκωμοσία νέων δικαστών στην Εθνική Σχολή Δικαστών, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη δυτική Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, ώστε να μετατραπεί σε μητροπολιτικό πάρκο, ενώ είναι πιθανό να επισκεφτεί και τις εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας του Αλιάκμονα.

Τελευταίος σταθμός, αλλά πολύ σημαντικός είναι το Ηλέκτρα Παλάς, όπου λίγο μετά το μεσημέρι έχουν κληθεί σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό όλοι οι υποψήφιοι των τελευταίων βουλευτικών εκλογών. Την πρόσκληση έχει απευθύνει στους πολιτευτές και εκλεγμένους βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, και ήδη συζητείται έντονα ο προεκλογικός χαρακτήρας της.

Το κόμμα εξάλλου είναι σε εκλογική ετοιμότητα, όπως είχε πει και στην τελευταία επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ο κ. Μαρινάκης. Πληροφορίες λένε ότι εκλήθησαν όλοι οι υποψήφιοι Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης του 2019, ανεξαρτήτως εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι ή όχι. Η κουβέντα με τον πρωθυπουργό θα είναι συλλογική και θα έχει σχέση με τα οργανωτικά του κόμματος και τη στήριξη του έργου της κυβέρνησης, όμως δεν αποκλείεται να υπάρχουν και τετ α τετ συζητήσεις με τον κ. Μαρινάκη, ώστε να διακριβωθούν οι προθέσεις των τέως υποψηφίων για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα