Μητσοτάκης Μέτσοβο: Τέσσερις ώρες πεζοπορία και… κουβεντούλα

Μητσοτάκης Μέτσοβο: Στο Μέτσοβο συνεχίζει την μικρή του ανάπαυλα για τις γιορτές ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σηκώθηκε το πρωί του Σαββάτου και όπως αναφέρει το epiruspost.gr περπάτησε περίπου τέσσερις ώρες στα βουνά του Μετσόβου και δήλωσε ενθουσιασμένος από τα μέρη που συνάντησε, ενώ όπως είπε θα βρίσκεται στην περιοχή με κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η οικογένειά του έκαναν πεζοπορία και σπορ στο χιονοδρομικό του Ανηλίου το Σάββατο ενώ την Παρασκευή είχε ανεβάσει μία φωτογραφία

από τα βουνά της περιοχής με τις ευχές του. Λάτρης των Ηπειρωτικών βουνών πέρασε πολλές ώρες στη φύση, όπως είχε δηλώσει θα ήθελε να σκεφτεί και το θέμα του προέδρου της Δημοκρατίας στο βουνό, και στη συνέχεια κατέληξε στο σαλέ του χιονοδρομικού, για ένα καθαρά πολιτικό γεύμα.

Μητσοτάκης: Γιορτές σημαίνει οικογένεια

View this post on Instagram

Γιορτές σημαίνει οικογένεια! Χρόνια Πολλά!

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on Dec 27, 2019 at 6:24am PST

Πολιτικές συζητήσεις

Στο τραπέζι προσκεκλημένοι ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, οι βουλευτές του Νομού Μαρία Κεφάλα, Σταύρος Καλογιάννης και Γιώργος Αμυράς καθώς και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. Η συζήτηση περιστράφηκε σε πολλά θέματα τόσο της κεντρικής πολιτικής σκηνής όσο και της τοπικής επικαιρότητας με τους παριστάμενους να μην αποκαλύπτουν λεπτομέρειες.

Δείτε φωτογραφίες
Keywords
Τυχαία Θέματα