Μητσοτάκης – ΠΑΟΚ: LIVE η παρέμβαση για την τροπολογία στο ποδόσφαιρο

Μητσοτάκης – ΠΑΟΚ: Σε παρέμβαση με αφορμή το «ψυχροπολεμικό» κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο προβαίνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το σάλο που προκλήθηκε από την απόφαση της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, αλλά και την παρέμβαση της κυβέρνησης η οποία με τροπολογία άλλαζε την τιμωρία σε αφαίρεση βαθμών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει νέες πρωτοβουλίες για το ελληνικό πρωτάθλημα

και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Ο πρωθυπουργός παρεμβαίνει στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την αμυντική συμφωνία ΗΠΑ-Ελλάδας.

Ο κ.Μητσοτάκης αναλύει το σκεπτικό της κυβέρνησης για την τροπολογία που ψηφίστηκε χθες και θα ζητήσει από όλους τους εμπλεκόμενους ήπια στάση ώστε επιλυθούν τα προβλήματα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο αυτό της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος δεν φαντάζει πιθανό αυτή τη στιγμή. Αντίθετα, δεν πρέπει να αποκλειστεί η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, μέχρι δηλαδή τα αρμόδια όργανα να πάρουν τις αποφάσεις. Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να πάρει θέση στα γεγονότα και προφανώς η δήλωσή του θα σημάνει νέες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εξελίξεις που θα είναι ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε ζωντανά:
Keywords
Τυχαία Θέματα