Μητσοτάκης – εκλογές 25 Ιουνίου: «Από 5 ως 8 κόμματα μπορεί να μπουν στη βουλή, κανείς δεν ξέρει»

Χαλαρή συζήτηση με τους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, είχε νωρίτερα σήμερα, σε καφέ, στο κέντρο της Αθήνας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κουβέντα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη περιστράφηκε γύρω από το εκλογικό αποτέλεσμα και την επόμενη ημέρα, αλλά και τα όσα συμβαίνουν από χθες το βράδυ στη Ρωσία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «κανείς δεν ξέρει

πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή. Δεν είμαι σίγουρος αν όσοι λένε σε μια δημοσκόπηση ότι θα ψηφίσουν μικρότερα κόμματα, θα το κάνουν. Από πέντε ως οχτώ κόμματα, κανείς δεν ξέρει».

Στα χαρακώματα ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ για Κατσέλη και Μάντζο: “Επίθεση με ψέματα – Μιλάτε εσείς; Ψηφίσατε τα κόκκινα δάνεια”Το τερμάτισε ο Σπίρτζης: Η ΝΔ είναι η παράταξη που φυλάκισε τον ΚολοκοτρώνηΣάλος για τις δηλώσεις Γ. Τσίπρα για το Αιγαίο – Είναι επικίνδυνοι ή άσχετοι, λέει ο ΜητσοτάκηςΟ Μάντζος παραδέχθηκε την εκπροσώπηση του fund – Σκέφτηκε να αποχωρήσει από τα ψηφοδέλτιαΜε τον φοιτητή του ΑΠΘ που είχε πέσει από τον 3ο όροφο συναντήθηκε ο Τσίπρας“Τρώγονται” στον ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελία σε βάρος του Σαρακιώτη – “Ο αδερφός του κάνει πλειστηριασμούς υπέρ των funds”“Και αν έφυγες πριν τόσα χρόνια, πατέρα…” – Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του Ανδρέα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης –, 25 Ιουνίου, Από 5,mitsotakis –, 25 iouniou, apo 5