Μίτσελ και Τσώλης μας βάζουν στο κλίμα του τελικού

Κοινή συνέντευξη τύπου, παραχώρησαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ και ο συνάδελφός του στον Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσώλης, ενόψει του σαββατιάτικου (11/05) τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αρχικά ο Μίτσελ δήλωσε μεταξύ άλλων:

-για το παιχνίδι:

«Σεβόμαστε στο μέγιστο τον αντίπαλο, είμαστε συγκεντρωμένοι, ξέρουμε ότι είμαστε Ολυμπιακός και

θα παίξουμε αυτόν τον αγώνα για να τον κερδίσουμε.

Είναι σημαντικό ματς».

-για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί:

«Νιώθω πάντα υποχρέωση να κερδίζω όταν παίζω. Νιώθω καλά να πηγαίνω ως φαβορί γιατί αυτό δείχνει ότι είμαστε καλοί. Έχουμε απέναντι μας μια καταπληκτική ομάδα που έχει ίδιο στόχο με εμάς. Όποιος νομίζει ότι θα κερδίσουμε μόνο με ταμπέλα, ιστορία και φανέλα κάνει λάθος».

-για τον Αστέρα Τρίπολης:

«Είναι συμπαγής, σκληρή, ενωμένη ομάδα που δε χαρίζει τίποτα. Βρισκόμαστε στον τελικό γιατί είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα, θα διεκδικήσει με τον ΠΑΟΚ τη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς θα πρέπει να αγωνιστούμε από το 1ο έως το 90ο λεπτό όσο καλύτερα γίνεται. Αν πιστεύει κάποιος ότι ο Αστέρας θα μας προσφέρει το Κύπελλο, δεν είναι προετοιμασμένος».

Στον αντίποδα ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε μεταξύ άλλων:

-για τον τελικό:

«Είναι η κορυφαία στιγμή στην ιστορία του Αστέρα. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έρχεται δυναμικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να απολαύσουν το ταξίδι, να μην έχουν άγχος και να απολαύσουν το παιχνίδι. Να μην παρασυρθούμε από το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να είμαστε μέσα στο στόχο μέχρι το φινάλε. Έχουμε δώσει καλή εικόνα και πρέπει να τη διατηρήσουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Στο τέλος του παιχνιδιού μακάρι να είμαστε νικητές και ευχαριστημένοι. Θέλαμε να φτάσουμε στα 9 ματς στο Κύπελλο. Το καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Ζούμε το όνειρο μας».

-για τα καλά σχόλια από τους παίκτες του Ολυμπιακού για τον Αστέρα:

«Είναι μεγάλη υπόθεση μια ομάδα σαν τον Αστέρα να ακούει τέτοια λόγια από αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός. Να λένε για εμάς ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

-για την απόδοση της ομάδας του και την πορείας της μέχρι τον τελικό:

«Κορυφώθηκε με τον ΠΑΟΚ μια αντίδραση του κόσμου υπέρ μας. Ήταν μια ικανοποίηση. Το μεγαλύτερο όφελος ήταν η πόλη που ζούσε μαζί μας και ήταν ευτυχισμένη».

-πως θα παίξει ο Αστέρας και τι πρέπει να κάνει για να νικήσει τον Ολυμπιακό:

«Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό πρέπει να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό. Σε αυτό το ματς πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Πρέπει να έχουμε καλή απόδοση. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι αντι-ποδόσφαιρο. Ο Μπόμπι Ρόμπσον είχε πει ότι πάντα ο προπονητή πρέπει να έχει σκέψη και για τον εφιάλτη. Προετοιμαστήκαμε για όλα. Ο στόχος είναι να δείξει ο Αστέρας στην Ελλάδα ότι δικαιούται να είναι εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα