Μητροπολίτης Ιλίου – Εξκάλιμπερ: Η απίστευτη ατάκα σε δημοσιογράφο

Μητροπολίτης Ιλίου – Εξκάλιμπερ: Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ βρέθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και Μητροπολίτης Ιλίου Αθηναγόρας όταν βγήκε ζωντανά στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Επι-κοινωνία» με την Μάριον Μιχελιδάκη. Ο Μητροπολίτης ξεκίνησε λέγοντας ότι το κλίμα είναι υπερβολικά βαρύ, αναφερόμενος στην πανδημία του κορωνοϊού και έπειτα ζήτησε από την δημοσιογράφο να απαντήσει στην εξής ερώτηση: «Έχετε σχέση με το Εξκάλιμπερ; Μάριον δεν είναι το όνομά σας;»

«Σεβασμιώτατε, είμαστε στον αέρα…» του

απάντησε η Μάριον Μιχελιδάκη, με τον ίδιο να λέει ότι προσπάθησε να ελαφρύνει λίγο το βαρύ κλίμα. Να σημειωθεί ωστόσο ότι ο χαρακτήρας της λαίδης Μάριον είναι από τον μύθο του «Ρομπέν των Δασών» και όχι από τον μύθο του «Εξκάλιμπερ».

Δείτε ακόμη80χρονος σκόρπισε τον τρόμο -Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα στην Εθνική (vid)Τετραπλασιάστηκαν οι ασθενείς στις ΜΕΘ τον τελευταίο μήνα“Μου έδωσε σφαλιάρα, έπαθα σοκ” – Νέα μαρτυρία για τον “Κάμελ” με τη βενζίνηΣοκάρει νέα υπόθεση ξυλοδαρμού ανηλίκου στο Γαλάτσι – Υπέστη πολλαπλά κατάγματα (vid)
Keywords
Τυχαία Θέματα