Μιλά για την απαγωγή της: «Έπρεπε να με ερωτευτεί»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

H Κλόε Έιλινγκ μιλά για την απαγωγή της στο Μιλάνο και δίνει τη δική της εκδοχή στην πολύκροτη υπόθεση.

Πρόκειται για το νεαρό μοντέλο από τη Μεγάλη Βρετανία, το οποίο κρατούνταν από έναν άνδρα πολωνικής καταγωγής για έξι ημέρες στο Μιλάνο.

Η εκδοχή της νεαρής είναι ότι παραπλανήθηκε διαδικτυακά και πήγε στο Μιλάνο τον προηγούμενο Ιούλιο επειδή ο Λούκαζ Χέρμπα την είχε καλέσει σε μια φωτογράφηση.

Ωστόσο εκείνος τη νάρκωσε, την έγδυσε, την έδεσε, την έβαλε σε μια βαλίτσα και τη μετέφερε 193 χλμ

μακριά, μέσα σε πορτομπαγκάζ, σε μια απομονωμένη αγροικία.

Υπόθεση «θρίλερ»: Εντοπίστηκε 1.5 χρόνο μετά η 19χρονη Ισπανίδα (pics)

Δίνοντας συνέντευξή στο BBC, λοιπόν, ξεκαθάρισε πως οι φωτογραφίες που την έδειχναν να περπατά με τον απαγωγέα της ήταν μέρος του… σχεδίου που σκέφτηκε προκειμένου να απελευθερωθεί.

Όπως ανέφερε, μετά από δύο ημέρες που ήταν δεμένη σε μια συρταριέρα, συμφώνησε να μοιραστεί ένα κρεβάτι με τον απαγωγέα της.

«Όσο περισσότερο μιλούσαμε, τόσο περισσότερο σχηματιζόταν μια σύνδεση, και όταν συνειδητοποίησα πως άρχιζα να του αρέσω, ήξερα ότι έπρεπε να το χρησιμοποιήσω αυτό».

«Σκέφτηκα ότι αυτή ήταν η ευκαιρία μου να ξεφύγω. Μόλις είδα την αντίδρασή του όταν του είπα πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι στο μέλλον- χάρηκε και ανυπομονούσε και μιλούσε συνέχεια για αυτό- ήταν αυτή η αντίδραση που με έκανε να συνειδητοποιήσω πως έπρεπε να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Έπρεπε να τον κάνω να με ερωτευτεί για να έχω κάποια ελπίδα να ελευθερωθώ».

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα στη συνέντευξη Τραμπ-Πούτιν (pics)

«Ακόμα δεν έχω καταλάβει το κίνητρό του. Δεν μπορεί να είναι χρήματα… με έκανε φίλη στο Facebook πριν δύο χρόνια, είναι σαν να με παρακολουθούσε από τότε, οπότε πρέπει να υπάρχει και εμμονή».

«Πήγα στους δημοσιογράφους επειδή νόμιζα ότι αυτό θα τους έκανε να φύγουν, αλλά τελικά δεν δούλεψε. Οι άνθρωποι περιμένουν να κλαίω όλη μέρα. Το να μιλάω για αυτό, το να συναναστρέφομαι ανθρώπους, ήταν ο τρόπος μου να το αντιμετωπίσω».

Το άρθρο Μιλά για την απαγωγή της: «Έπρεπε να με ερωτευτεί» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα