Μικρός Γιαννάκης ΠΑΟΚ: «Μακάρι να πάρετε το Europa Conference League»

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη το βράδυ της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό για να μείνει ολοζώντανος στη μάχη του πρωταθλήματος και παράλληλα θέτοντας ουσιαστικά εκτός μάχης τους Πειραιώτες. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 2 – 0 στο εξ αναβολής ντέρμπι της Super League

στην Τούμπα δίνοντας μεταξύ άλλων αμέριστη χαρά στους φιλάθλους της. Ανάμεσα σε αυτούς και ο μικρός Γιάννης, με τον γνωστό νεαρό φίλο του «Δικεφάλου» να γίνεται viral στο διαδίκτυο για τους πιο όμορφους λόγους. Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης είχε μια συνάντηση με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κωνσταντή Τζολάκη μετά το τέλος της αναμέτρησης και τα λόγια του προς τον νεαρό γκολκίπερ, συγκίνησαν.

«Είσαι το καλύτερο παιδί, μακάρι να πάρετε το Europa Conference League», είπε χαρακτηριστικά ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ προς τον Έλληνα ποδοσφαιριστή ο οποίος του έδωσε τη φανέλα του και φρόντισε να κανονίσουν εκ νέου συνάντηση ένεκα και της κοινής καταγωγής των δυο τους από την Κρήτη. Φυσικά, το εν λόγω σκηνικό εισέπραξε τα καλύτερα σχόλια και αντιδράσεις από χρήστες ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την όμορφη στιγμή ανάμεσα στον μικρό Γιαννάκη και τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα