Μικρά, Μικρά από τα Σπορ…

Μπερδεμένη είναι η κατάσταση στην ΕΠΟ με το θέμα του προπονητή της Εθνικής ομάδας, καθώς η διοίκηση της Ομοσπονδίας μετράει τα υπέρ και τα κατά του καθενός από τους υποψηφίους προσπαθώντας αυτή τη φορά να μην κάνει λάθος στην επιλογή. Να δούμε αν θα υπερισχύσει τελικά η πρόθεση για «γερμανικό μοντέλο» ή θα δούμε κάτι διαφορετικό.Πάντως στην Ομοσπονδία πιστεύουν ότι το θέμα θα έχει κλείσει το αργότερο έως τις 13 Νοεμβρίου που η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι το Λουξεμβούργο.Τελειωμό δεν έχει η ένταση μεταξύ της
ΑΕΚ και του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλου, με αφορμή την κατασκευή του γηπέδου της Ένωσης στο χώρο όπου βρισκόταν το παλαιό γήπεδο. Μάλιστα αυτή η ένταση δεν έλειψε και από την τελευταία συνάντηση για το θέμα που έγινε με τη συμμετοχή και του υπουργού ΠΑΠΕΝ, Πάνου Σκουρλέτη.

Την απόσυρσή του από την ενεργό ποδοσφαιρική δράση ανακοίνωσε ο Ραούλ Γκονθάλεθ. Ο πρώην άσος της Ρεάλ, της Σάλκε, της Αλ Σαντ και του Kόσμου της Νέας Υόρκης, αποφάσισε να «κρεμμάσει» τα παπούτσια του σε ηλικία 38 ετών.Τρεις είναι οι μέχρι τώρα υποψήφιοι για την προεδρία της FIFA και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί, ο Νοτιοκορεάτης Τσούνγκ Μόνγκ-τζούν, πρώην αντιπρόεδρος της FIFA και ο πρίγκιπας της Ιορδανίας Αλί Μπιν Αλ Χουσείν, ο οποίος κατέθεσε την υποψηφιότητά του στις 14 του μήνα.Ρεκόρ για Έλληνα παίκτη ή παίκτη ελληνικής ομάδας αποτελούν οι 42 πόντοι του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην ιστορία των ομάδων μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο παίκτης της ΑΕΚ πέτυχε τους 42 πόντους στο ματς με την Κράσνι στο Eurocup.
Keywords
Αναζητήσεις
ποιον βασικό παίχτη του τελιώνουν από τον παοκ
Τυχαία Θέματα