Μιχάλης οπαδός ΑΕΚ – επεισόδια: Άγρια επίθεση σε τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το σπίτι του 29χρονου

Άγρια επίθεση δέχθηκαν τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το σπίτι του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έσπασαν κάμερες, χτύπησαν εργαζόμενους. Οι άγνωστοι επιτέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (8/8) σε τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το σπίτι του Μιχάλη Κατσουρή στην Ελευσίνα, που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες κι Έλληνες χούλιγκαν. Οι δράστες έσπασαν κάμερες και χτύπησαν δημοσιογράφους και τεχνικούς. Την ίδια στιγμή, η μητέρα του νεκρού

οπαδού, κατέρρευσε ούσα στον Ερυθρό Σταυρό για την αναγνώριση της σορού του γιου της, και νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, που δολοφονήθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια των άγριων επεισοδίων το βράδυ της Δευτέρας, από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η μητέρα του Μιχάλη, δεν άντεξε στο άκουσμα της είδησης για τη δολοφονία του παιδιού της, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στον «Ερυθρό Σταυρό». Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται τέσσερις τραυματίες από τα χθεσινά επεισόδια, δύο Έλληνες και δύο αλλοδαποί, που βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Το χρονικό της δολοφονίας του Μιχάλη

Πάνω από 100 οργανωμένοι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα και κατευθύνθηκαν προς την Αθήνα σε αυτοκινητοπομπή, παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί η μετακίνηση φιλάθλων από την Κροατία ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο ΟΠΑΠ Arena. Στην εθνική οδό οι Κροάτες εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, όμως, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, φαίνεται πως έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, γιατί φτάνοντας στην Αττική Οδό τα αυτοκίνητα σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Εκεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Κροάτες συναντήθηκαν με οπαδούς του ΠΑΟ και μαζί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια, από όπου κινήθηκαν με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο μεταξύ στο γήπεδο της ΑΕΚ είχε τελειώσει η προπόνηση των δύο ομάδων, η αποστολή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ μετέβη με αστυνομική συνοδεία στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ κλείδωσαν το γήπεδο. Οι οργανωμένοι της Ντινάμο, μαζί με οπαδούς του ΠΑΟ, έφτασαν έξω από το γήπεδο και γύρω στις 23:00 επιτέθηκαν σε φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι ήταν σε καφετέριες της περιοχής. Αμέσως ξέσπασε άγρια συμπλοκή, με βόμβες μολότοφ, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.  Από τα άγρια επεισόδια ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής έπεσε νεκρός.

Keywords
Τυχαία Θέματα