«Μια σέλφι χωρίς μέικ απ»: Η Μπλέικ Λάιβλι διχάζει το Internet

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Μπλέικ Λάιβλι είναι μία από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχουμε δει στο Χόλιγουντ και με 18,9 εκ. χρήστες να την ακολουθούν στο Instagram, δεν θα μπορούσε να μην ανεβάζει συχνά φωτογραφίες.

Η 30χρονη ηθοποιός, που έγινε διάσημη εν μία νυκτί από την σειρά Gossip girl, κατάφερε να πολώσει το Internet, απλά ανεβάζοντας μια φωτογραφία της

στο Instagram πριν από δύο μέρες.

Στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, γράφει «Just a little #makeupfree selfie to round out the year. #2007 #aunaturale» (Μια σέλφι χωρίς μέικ απ για να κλείσει η χρονιά).

Just a little #makeupfree selfie to round out the year. #2007 #aunaturale

Όμως η σέλφι που έχει συγκεντρώσει πάνω από 1.300.000 like, δίχασε τους χρήστες. Γιατί πολύ απλά, έχει αρκετό μέικ απ στο πρόσωπό της, τόσο, που προφανώς η ανάρτηση είναι χιουμοριστική.

Τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή. «Μα τι είναι αυτά που κάνεις; Ωθείς τα μικρά κορίτσια σε άθλια, ξεπερασμένα στερεότυπα», «Μην λες ότι δεν φοράς μέικ απ ενώ είσαι βαμμένη. Δίνεις λάθος παράδειγμα», «Γιατί πρέπει να κοροϊδέψεις τους ακολούθους σου, ενώ είσαι όμορφη και φυσική;» και πολλά άλλα, πολύ χειρότερα.

Υπήρχαν βέβαια και αυτοί οι οποίοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τη διάσημη ηθοποιό, λέγοντας «Χαλαρώστε, μια πλάκα έκανε», «Όποιος δεν κατάλαβε ότι η Μπλέικ αστειεύεται, είναι πιθανότατα ψηφοφόρος του Ντόναλντ Τραμπ» κλπ..

Ένα ακόμη από τα παράδοξα του διαδικτύου…

Το άρθρο «Μια σέλφι χωρίς μέικ απ»: Η Μπλέικ Λάιβλι διχάζει το Internet εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα