Μια παρουσιάστρια με «λάθος» χρώμα έχει εξοργίσει τους τηλεθεατές (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Είναι νέα, όμορφη και επιτυχημένη, αλλά η καταγωγή και το χρώμα δεν γίνονται αποδεκτά από πολλούς.

Η Μικαέλα Νεάτσε Σίλβα είναι το 23χρονο κορίτσι που επιλέχθηκε για να παρουσιάζει την πιο δημοφιλή σατιρική εκπομπή «Striscia la notizia» της ραδιοτηλεοπτικής αυτοκρατορίας Mediaset του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μαζί με την Σάιλα Γκάτα.

Χορεύτρια και μοντέλο, Μικαέλα γεννήθηκε στη Μόσχα με πατέρα από την Ανγκόλα και μητέρα από το Αφγανιστάν. Ζει μόνιμα στην Ιταλία από έξι ετών. Και οι δύο γονείς της είναι γιατροί και η Μικαέλα πέρασε τα πρώτα παιδικά της χρόνια στην Ανγκόλα μέχρι που εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στη Γένοβα.

Μιλάει άπταιστα πέντε γλώσσες και έχει εργαστεί στην τηλεόραση, ενώ η μόδα είναι το μεγάλο της πάθος.

Οι δύο νεαρές χορεύτριες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη διάσημη εκπομπή στις 25 Σεπτεμβρίου, μια εκπομπή που κατά παράδοση παρουσιάζουν μια μελαχρινή και μια ξανθιά παρουσιάστρια.

Η Μικαέλα θα είναι η ξανθιά παρουσιάστρια, όμως πολλοί δεν συμφωνούν.

«Ας επιστρέψουμε στις ιταλικές ρίζες μας», «Τον επόμενο χρόνο, παρακαλώ, δύο κορίτσια της Άριας φυλής», «Η ξανθιά Αφρικανή… πόσο γελοίοι είμαστε!», «Είναι η γυναίκα του Ταρζάν;», «Φέτος, επιλέχθηκε μια μελαχρινή και μουσουλμάνα και με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, είναι μια πολύ, πολύ άσχημη επιλογή», ήταν μερικά από αυτά.

«Όταν ο ρατσισμός εμποδίζει ακόμη και το πάθος των Ιταλών για τις ωραίες γυναίκες, τότε σημαίνει ότι έχουμε διαβεί για τα καλά το κατώφλι του κινδύνου», ήταν η απάντηση ενός χρήστη του διαδικτύου.

Αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο της πρώην παρουσιάστριας της εκπομπής, Αλέσια Μαντσίνι, η οποία βεβαίως και όπως είπε «όλοι είμαστε ίδιοι, το χρώμα της επιδερμίδας μας δεν μας διαφοροποιεί», αλλά δεν παύει να ισχύει ότι «βρισκόμαστε στην Ιταλία και καλό θα ήταν να τιμούσαμε τη χώρα μας».

«Μου δόθηκε η ευκαιρία να ανανεώσω τους κανόνες της ομορφιάς στο γυαλί, είμαι η πρώτη παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής που είναι μιγάς και επιπλέον ξανθιά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Tv Sorrisi e Canzoni η Μικαέλα.

Το άρθρο Μια παρουσιάστρια με «λάθος» χρώμα έχει εξοργίσει τους τηλεθεατές (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα