Μία… κάμερα για τον Ντέβιντ Μπέκαμ

Τα βλέμματα όλων των φιλάθλων έκλεψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο ντεμπούτο του με τη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν. Κι όχι άδικα, καθώς ο διάσημος αστέρας του ποδοσφαίρου είχε μία κάμερα να τον «κυνηγάει» από την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο ως την είσοδό του στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Το ντεμπούτο του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη φανέλα της Παρί ήταν ιδανικό, καθώς η ομάδα του νίκησε με 2-0 τη Μαρσέιγ στο ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος, με τον ίδιο να δίνει την ασίστ στον Ιμπραΐμοβιτς που σημείωσε το δεύτερο γκολ.

Όλες

οι κινήσεις του Μπέκαμ καταγράφηκαν σε μία «ατομική» κάμερα που τον ακολουθούσε κάθε δευτερόλεπτο: από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στο... κόκκινο χαλί του γηπέδου «Παρκ ντε Πρενς» (όπου όλα τα φλας άστραψαν), την παρουσίασή του στους οπαδούς, την προθέρμανση (με γάντια και μακρυμάνικο), την αναμονή του στον πάγκο των αναπληρωματικών, την αλλαγή του (μπήκε στο παιχνίδι στο 76ο λεπτό), τις επαφές του με την μπάλα, την ασίστ στον Ιμπραΐμοβιτς, τον πανηγυρισμό του… μέχρι την είσοδό του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Όλα αυτά, υπό τις ζωηρές επευφημίες των οπαδών για τον νέο παίκτη-αστέρα της ομάδας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα