Μια απίστευτη υπόθεση εξαπάτησης και εκδικητικής πορνογραφίας στην Κω
Η Αστυνομία προσπαθεί αξιοποιώντας όλα τα ψηφιακά ίχνη αλλά και πληροφορίες, να εντοπίσει γυναίκα «αράχνη», η οποία φέρεται ως δράστιδα εξαπάτησης άνδρα η και ανδρών, μέσω facebook, αλλά και εκδικητικής πορνογραφίας!
Του Πέτρου ΚαρσιώτηΟι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Κω προσπαθούν, δηλαδή, να αποκαλύψουν το πραγματικό όνομα αυτής, που εμφανίστηκε ως «Μαρία Κεφαλιανού», «φίλη» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης 45χρονου, κατοίκου του νησιού, τον έπεισε να μείνει γυμνός στην κάμερά της και στη συνέχεια ξεκίνησε να τον εκβιάζει στυγνά. Απαιτούσε, συγκεκριμένα, το ποσό των 7.500 ευρώ, προκειμένου να μη δημοσιοποιήσει το επίμαχο βίντεο ερωτικού περιεχομένου σε πραγματικούς του φίλους αλλά και μέλη της οικογένειάς του. Ο 45χρονος, που βρέθηκε μέσα σε ένα εφιάλτη, δεν ενέδωσε στις εκβιαστικές απαιτήσεις της, η οποία κατά πληροφορίες απέστειλε δύο φωτογραφίες από το επίμαχο βίντεο στη σύζυγό του.
Το θύμα της εξαπάτησης και εκδικητικής πορνογραφίας κατέφυγε στην Αστυνομία της Κω όπου υπέβαλε έγκλιση κατά της γυναίκας-αράχνης. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα, θεωρώντας και φοβούμενοι περισσότερο ότι πιθανότατα η «Μαρία Κεφαλιανού», όπως είναι το ψευδώνυμό της, πιθανόν συνηθίζει να παγιδεύει με παρόμοιο τρόπο κι άλλους άνδρες, που κολακεύονται από το δήθεν ερωτικό ενδιαφέρον τους και προχωρούν σε παρακινδυνευμένες κινήσεις. Όλα ξεκίνησαν στις 20 Απριλίου, όπως κατήγγειλε ο 45χρονος στους αστυνομικούς του Τμήματος Ηρακλειδών Κω.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, εξήγησε, η γυναίκα του ζήτησε να κάνουν βιντεοκλήση, προτρέποντάς τον να βγάλει τα ρούχα του και να μείνει γυμνός. Ο ίδιος δέχθηκε και αμέσως μετά, η κλήση τερματίστηκε. Και ενώ ο 45χρονος έμενε με την απορία για τον λόγο της αστραπιαίας διακοπής της κλήσης, η «Μαρία Κεφαλιανού», εμφανίστηκε ξανά και του έστειλε μήνυμα, στην εφαρμογή messenger.
Απειλές και εκβιασμοίΕκεί τον πληροφόρησε ότι τον είχε καταγράψει σε βίντεο, όσο ήταν γυμνός και απαιτούσε το ποσό των 7.500 ευρώ για να μην διαρρεύσει το βίντεο ερωτικού περιεχομένου στους φίλους του στο Facebook, στα μέλη της οικογένειας του, καθώς και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το θύμα, σε πραγματική αναστάτωση της απάντησε ότι δεν διέθετε τέτοιο χρηματικό ποσό.
Η «Μαρία», απτόητη, συνέχισε τα…παζάρια, ρωτώντας τον πόσα μπορεί να διαθέσει ως χρηματικό αντάλλαγμα. Η απάντηση του 45χρονου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν το ποσό των 3.000 ευρώ. Από όσο φάνηκε, η εκβιάστρια δεν… ικανοποιήθηκε με το ποσό αυτό, καθώς λίγο αργότερα απέστειλε στο messenger της συζύγου του 45χρονου, δύο γυμνές φωτογραφίες του άνδρα της! Έκτοτε, το θύμα διέκοψε κάθε επικοινωνία με την δράστιδα χωρίς να καταβάλει κανένα χρηματικό ποσό και έσπευσε στο ΑΤ Ηρακλειδών Κω για να καταγγείλει το περιστατικό. Έχει σχηματιστεί δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και η έρευνα, όπως προαναφέρθηκε συνεχίζεται για να διαπιστωθεί ποια είναι η γυναίκα στην πραγματικότητα και αν έχει εκβιάσει κι άλλους άνδρες.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Δαπάνη 37.024,80 με Φ.Π.Α για γάλα των υπαλλήλων του Δήμου για το έτος 2023.Πόσους τόνους γάλα θα πιούνε οι υπάλληλοι.. Ζητείται διαφάνεια. Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης και Δημοτικοί Σύμβουλοι υπάρχουν στο Δήμο;
- Εκτός ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ η Σκορδά;
- Πάτρα: Επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί - Πορτιέρηδες χτύπησαν στρατιωτικούς
- Αυτοδυναμία
- Aπόπειρα αρπαγής ανηλίκου στη Μεταμόρφωση – Συνελήφθη 55χρονος
- Περισσός: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων με μαχαιρώματα κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ
- Τραυματίστηκε Έλληνας στρατιώτης που πολεμούσε στην Ουκρανία
- Ν. Δένδιας για Έλληνες του Σουδάν: Αποφασίστηκε η μεταστάθμευση αεροσκαφών της ΠΑ στην Αίγυπτο
- Σολωμού για Γεωργούλη: "Αν έχει κάνει κάτι, θα τον κρεμάσω εγώ"
- Έρχεται φοροχαράτσι σε κατοικίες και αυτοκίνητα από το 2027
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Attiki Press
- Τεχνικές φλερτ: Η Νο1 στρατηγική
- Έκρηξη Λάρισα: Είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί
- Ζώδια εβδομάδας 24/4 – 30/4: Αστρολογικές προβλέψεις
- Συντάξεις Μαΐου πληρωμή: Πότε ξεκινά η καταβολή
- ΕΦΚΑ επιστροφή ασφαλιστικών εισφορών: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
- Tροχαίο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: 19 ετών ο νεκρός, 6 τραυματίες
- Ζώδια σήμερα 23/4: Προβλέψεις για την Κυριακή
- Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η ζωή του Λυκούργου κρέμεται από μια κλωστή
- Αυπνία αντιμετώπιση: Υπάρχει… σωτηρία;
- Σκάκι στα σχολεία: Στο πρόγραμμα δεξιοτήτων μαθητών νηπιαγωγείων και δημοτικού

- Τελευταία Νέα Attiki Press
- Μητσοτάκης Ρέθυμνο: Ο Τσίπρας στρώνει από τώρα το χαλί της ήττας του
- Έλληνες Σουδάν: Με εντολή Μητσοτάκη, Ειδικές Δυνάμεις και πολεμικά αεροσκάφη στη χώρ
- Εκλογές 2023: Τι να περιμένουν οι συνταξιούχοι μετά τις κάλπες
- ΕΦΚΑ επιστροφή ασφαλιστικών εισφορών: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
- Συντάξεις Μαΐου πληρωμή: Πότε ξεκινά η καταβολή
- Ζώδια εβδομάδας 24/4 – 30/4: Αστρολογικές προβλέψεις
- Μυλωνάκης – Ελληνική Λύση: “Μου την είχαν φυλαγμένη”
- Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: “Με υποστηρίζει ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα”
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ουκρανός υφ. Εξωτερικών: Χρειαζόμαστε «δεκαπλάσια» στρατιωτική βοήθεια από τη Δύση
- Με ηρεμιστικά κοιμούνται πλέον οι Ηρακλειώτες – Τεράστια αύξηση στη ζήτηση υπνωτικών και αγχολυτικών χαπιών
- Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου παιχνιδιού “Οι Προδότες”;
- Έβγαλε πάθος και ψυχή ο ΠΑΣ και πήρε τη σπουδαία νίκη (3-2)
- Ποιους θα δούμε στο Secret song με την Ναταλία Γερμανού
- Σχολεία: Το σκάκι "μπαίνει" στο πρόγραμμα νηπιαγωγείων και δημοτικών
- Νέο περιστατικό βίας με τραυματισμό ανηλίκων στην Νέα Ιωνία
- Ολλανδία - Τουρκία απομακρύνουν τους πολίτες τους από το Σουδάν
- Κορίνα Κρέτσου: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αποτελεί πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης»