Μια απ’ τα ίδια και σήμερα

Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς η προθεσμία για την αδειοδότηση της ομάδας εκπνέει, ενώ όλα δείχνουν πως δύσκολα θα βρεθούν τα χρήματα για να καλυφθούν οι οφειλές.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», ενημερώθηκαν χθες απο την Δημήτρη Γόντικα για τη σημερινή επίσκεψη του Γιώργου Στάμου και του Γιάννη Χειμάρα στην Παιανία, οι οποίοι θα τους ζητήσουν να υπογράψουν το διακανονισμό για τα χρήματα που τους οφείλονται μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011.

Οι ίδιοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα πράξουν, καθώς οι Έλληνες παρουσιάζονται περισσότερο συμβιβαστικοί και

όλα δείχνουν ότι θα υπογράψουν, ενώ οι ξένοι δείχνουν περισσότερο προβληματισμένοι, καθώς δεν θέλουν να χάσουν τα χρήματά τους.

Ακόμη όμως κι αν υπογράψουν όλοι οι παίκτες, είναι αμφίβολο αν οι «πράσινοι» θα εξασφαλίσουν την αδειοδότηση από την UEFA. Και αυτό γιατί υπάρχουν οφειλές σε παλιούς παίκτες και ομάδες, οι οποίες δεν έχουν ρυθμιστεί ακόμη αφού πρέπει να καταβληθούν χρήματα τα οποία είναι δύσκολο να βρεθούν.

Το «τριφύλλι» μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να στείλει στην ΕΠΟ τα παραστατικά που έχει ζητήσει η UEFA, ενώ στις 4 Απριλίου το αρμόδιο όργανο της UEFA θα εξετάσει τα σχετικά έγγραφα και θα αποφασίσει για την τιμωρία ή όχι των «πράσινων».

Keywords
Τυχαία Θέματα