Μια 29χρονη νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό από έκρηξη βαρελότου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μια 29χρονη μητέρα, που παρακολουθούσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της με τη μικρή της κόρη την Αναστάσιμη Ακολουθία, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου με σοβαρό τραυματισμό στο μάτι από έκρηξη βαρελότου!

Η γυναίκα, δεν έχει διαφύγει ακόμη, κατά τους θεράποντες ιατρούς, τον κίνδυνο ανεπανόρθωτης βλάβης στην όρασή της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα παρακολουθούσε με τη μικρή της

κόρη την Αναστάσιμη ακολουθία από το μπαλκόνι του σπιτιού της, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο, ακριβώς απέναντι από την εκκλησία της Αναλήψεως.

Κάποιος πέταξε ένα βαρελότο το οποίο έπεσε στην είσοδο της πολυκατοικίας, η οποία βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το μπαλκόνι, απ’ όπου παρακολουθούσε η μητέρα με την κορούλα της.

Αποτέλεσμα ήταν, η γυναίκα να τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι από κάποιο θραύσμα, το οποίο προκάλεσε ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστό αν η 29χρονη σώσει το μάτι της.

Στο πλαίσιο, πάντων, των μέτρων, που είχε σχεδιάσει η ΕΛΑΣ, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα την τελευταία στιγμή και στην εκκλησία της Ανάληψης στην Πάτρα.

Το βράδυ του Επιταφίου, συνελήφθη ένας 22χρονος Έλληνας, την ώρα που ετοιμαζότανε να ρίξει 3 κροτίδες ανάμεσα στον κόσμο!

Μάλιστα, σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε παρκαρισμένο εκεί κοντά, βρήκαν και κατάσχεσαν ακόμη 96 κροτίδες.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, έντεκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, 58 έχουν υποστεί ακρωτηριασμούς και σοβαρούς τραυματισμούς και άλλοι 46 ελαφρότερους, την τελευταία 15ετία, από το επικίνδυνο έθιμο χρήσης αυτοσχέδιων κροτίδων και ειδών πυροτεχνουργίας κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα.

Το άρθρο Μια 29χρονη νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό από έκρηξη βαρελότου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα