Μετανάστες κορονοϊός: Θετική γυναίκα από την δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας

Μετανάστες κορονοϊός: Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε γυναίκα από το Καμερούν, που γέννησε προχθές στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και η οποία διαμένει στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα Ευβοίας. Σε τεστ για τον ιό υποβλήθηκε και το βρέφος για το οποίο αναμένονται τα αποτελέσματα, ενώ ο πατέρας του μωρού είναι αρνητικός. Από τη στιγμή που έγινε η εξέταση και βγήκε θετική στον κορωνοϊό, στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα έχει σημάνει συναγερμός.

Γιατροί

και νοσηλευτές που ήρθαν σε επαφή με την γυναίκα έχουν υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό, τα χειρουργεία απολυμάνθηκαν ενώ γίνεται ιχνηλάτιση των γυναικών και των μωρών τους που ήρθαν σε επαφή με την πρόσφυγα από το Καμερούν, κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ.

Δείτε ακόμαΝέα έρευνα: Ο κορονοϊός μπορεί να μεταδοθεί και σε συνθήκες ζέστης και υγρασίαςΣτους 46 οι νεκροί – Τρία θύματα το πρωί της ΤρίτηςCovid 19: Οι περιφέρειες με τα περισσότερα κρούσματα και οι αλώβητες περιοχέςΜια αξιέπαινη, συγκινητική πρωτοβουλία – Ο κ. Γιώργος φτιάχνει μάσκες και τις μοιράζει δωρεάν
Keywords
Τυχαία Θέματα