Μετά το χούφτωμα και το χαστούκι on air, η Melo ασφάλισε τα οπίσθιά της (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετά το περιστατικό σε live εκπομπής τον περασμένη Φεβρουάριο, όπου το μοντέλο από τη Βραζιλία χαστούκισε τον παρουσιαστή που της έπιασε «περίεργα» τα οπίσθια, ήρθαν τα δραστικά μέτρα.

Η Rayssa Teixeiro Melo επιδεικνύει το θανατηφόρο κορμί της φορώντας μικροσκοπικά μαγιό σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε καυτές φωτογραφίσεις.

Πρόσφατα όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, η Melo ασφάλισε τα οπίσθιά της έναντι ενός εκατομμυρίου ρεάις, δηλαδή περίπου 260.000 ευρώ, τα οποία πρόκειται να της καταβληθούν σε περίπτωση ατυχήματος ή «κακομεταχείρισης» της συγκεκριμένης περιοχής.

Η νεαρή κοπέλα, που εργάζεται και ως χορεύτρια, είναι απίστευτα περήφανη για τα οπίσθιά της, τα οποία θεωρεί το «πιο δυνατό της σημείο».

Όπως έχει εκμυστηρευθεί στο παρελθόν σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ, προκειμένου να πετύχει αυτή τη ζηλευτή περιφέρεια του 1 μέτρου και 10 εκατοστών έχει περάσει ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο και έχει κάνει ενέσεις σιλικόνης σε κάθε γλουτό.

Το άρθρο Μετά το χούφτωμα και το χαστούκι on air, η Melo ασφάλισε τα οπίσθιά της (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα